Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

submit knop dood bij grote hoeveelheid tekst in textarea

Anoniem
Remytje
5 antwoorden
 • Ik zit met een vaag probleem. IK ben beheerder van een site voor een voetbalvereniging. Nou wil ik vaste schrijvers van verslagen een inlog geven om zelf hun verslagen op de site te zetten. DIt alles werkt goed met php. Helemaal geen probleem dus. Nou werkt het formulier om de verhalen up te loaden niet helemaal goed.
  HEt is een simpel formulier met 4 vakken: schrijver, titel, datum en verhaal. Wanneer ik alle velden vul met test, behalve dan datum, deze wordt automatisch gevuld. dan werkt het, maar wanneer ik een verhaal van een bepaalde lengte in het verhaal vak (textarea) dan gebeurt er niets meer als ik op submit druk. Weet iemand hoe dit mogelijk is?

  Thnx!!!
  StruiS
 • [quote:0afe24edb6="Struis"]Weet iemand hoe dit mogelijk is?
  [/quote:0afe24edb6]
  Om een gevleugelde uitspraak te quoten:
  "De glazen bollen zijn uitverkocht"

  M.a.w. zonder extra informatie is het een beetje gissen waar het probleem zit. Maar waar je in ieder geval even naar kan kijken is:
  - Wat is de method van je form? GET of POST?
  - Maak je toevallig gebruik van client-side validatie (javascript) die de submit tegenhoudt?
  - Om hoeveel tekens gaat het?
 • Ik zou graag meer info willen geven, maar heb niet echt meer info.
  Ik weet niet preciues om hoeveel tekens het gaat, het kost namelijk nogal wat tijd om daar achter te komen. een indruk, een een derde a4 pakt ie wel, maar een hele a4 niet.

  Ik geef niet precies op of het een post of een get is, ben niet gewend dit te doen, maar volgens mij is het een get. Ik haal de variable op met:
  $nieuwsbody = $_REQUEST[nieuwsbody];

  En als laatste maak ik geen gebruik van een javascript. Als je ideeen heb hoor ik dat graag. Oh en de late reactie kwam doordat mailjte niet goed was doorgekomen.
 • [quote:2098f1426c="Annie"]"De glazen bollen zijn uitverkocht"[/quote:2098f1426c] :lol:

  Waarschijnlijk verstuur je het via 'get' en dan wordt het met de url meegegeven, waar een limit op zit. Verander in je form get in post.

  -Rémy
 • Het werkt!!!! Many thnx. Alleen nog een vraag. Waarom zou je ooit een get gebruiken?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.