Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

[.htaccess] headertje sturen

Anoniem
BasHamar
4 antwoorden
 • Het gaat om de volgende header:[code:1:be17ae39c7]link:<header.css>;rel="stylesheet";type="text/css";[/code:1:be17ae39c7]Deze moet verstuurd worden naar de browser als het bestand 'header.xhtml' opgevraagd wordt in dezelfde dir.

  Geprobeerd:[code:1:be17ae39c7]<Files header.xhtml>
  #header hier
  </Files>[/code:1:be17ae39c7]Resultaat: 500
 • [code:1:64281ca982]<Files header.xhtml>
  Header add Link:<header.css>;rel="stylesheet";type="text/css";
  </Files>[/code:1:64281ca982]Werkt ook niet. Ik snapt in eerste instantie niet echt hoe mod_header werkte, maar na wat uitleg van een vriendelijk persoon :)

  Probleem is dus dat het nog steeds werkt, iemand een idee? Of zou ik het even moeten navragen bij m'n host?
 • Wordt de header echt niet gestuurd, of heeft het niet het resultaat wat je verwacht?
 • Ik krijg een 500 terug. En daarnaast werkt exact dezelfde header wel met een META element (allemaal Mozilla-only, maar ok). Voorbeeld[code:1:5552147539]<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">
  <meta http-equiv="link" content="&lt;header.css&gt;;rel=&quot;stylesheet&quot;;type=&quot;text/css&quot;;"/>
  <h1>Linking a style sheet with a META element</h1>
  <h2>Code</h2>
  <pre>&lt;meta http-equiv=&quot;link&quot; content=&quot;&amp;lt;header.css&amp;gt;;rel=&amp;quot;stylesheet&amp;quot;;type=&amp;quot;text/css&amp;quot;;&quot;/&gt;</pre>

  <h2>Test</h2>
  <p>This page should have green background.</p>
  </html>[/code:1:5552147539]CSS file kun je zelf wel invullen lijkt me. Maar ik weet zeker dat Mozilla hetzelfde ook ondersteund voor headers, alleen lukt het me niet met mod_headers, wel met PHP en dan een header versturen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord