Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

roll down submenu's

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Op mijn site www.schaatsenmuseum.nl maak ik gebruik van submenu's die als pagina in een frame worden geopend. Ik ben bezig met het omzetten van de site naar een frameloos geheel. Het zou dan wel handig/mooi zijn als de submenu's worden uitgerold onder de hoofdbutton. Maar ik heb geen idee hoe dat moet. Kan iemand mij op weg helpen? Bestaat daar b.v. een scriptje voor dat ik ergens kan kopiëren?
 • Er zijn 100derden JavaScripts voor allerl menu soorten, 1 google sessie en je hebt er zo 1 gevonden.
  een andere optie is om een CSS menu te maken dus zonder JS, hoe je dat doet vind je in een andere thread die een mooie link geeft naar dit onderwerp. (weet zo niet meer welke maar de zoekfunctie doet wonderen)
 • [quote:68863a5c1e=".:ToBee:."]Er zijn 100derden JavaScripts voor allerl menu soorten, 1 google sessie en je hebt er zo 1 gevonden.
  een andere optie is om een CSS menu te maken dus zonder JS, hoe je dat doet vind je in een andere thread die een mooie link geeft naar dit onderwerp. (weet zo niet meer welke maar de zoekfunctie doet wonderen)[/quote:68863a5c1e]Je hebt altijd wel een beetje js nodig om IE te laten werken. :) Maar het is altijd beter om de css variant nemen, zodat je menu toch werkt zonder javascript.
 • [quote:3590b56f32="salty sailor"] Bestaat daar b.v. een scriptje voor dat ik ergens kan kopiëren?[/quote:3590b56f32]

  Heb je al gekeken voor een script bij
  Leejoo?
  Die heeft veel menu's, ook in CSS.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.