Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

telkens 50 Bestanden met macromedia dreamwave MX

Anoniem
Cable guy
4 antwoorden
 • Waarom gooit dreamwaver MX 2004 50 asi files in de map waar het php bestand staat dat ik open(mx.transitions.Wipe.asi)

  En kan ik er voor zorgen dat dreamwave die (waarschijnlijk temp)bestanden na afsluiten van het bestand ook weer verwijderd?

  Nogal irri als je juist een beetju overzicht houden in je offline website map wat toch al gouw gaos is met de verschillen de versies van……
 • Bij een standaardinstallatie van DWMX krijg je die bestanden niet, dus waarschijnlijk heb je ergens een instelling veranderd. Loop deze even goed na of overweeg eventueel een schone installatie.

  - Bas
 • [quote:9ca79cf406="BasHamar"]Bij een standaardinstallatie van DWMX krijg je die bestanden niet, dus waarschijnlijk heb je ergens een instelling veranderd. Loop deze even goed na of overweeg eventueel een schone installatie.

  - Bas[/quote:9ca79cf406]
  ik heb DWMX al tig keer geinstall op verschillen de platvormen enzo maar altijd bij php bestanden en js enz gooit i die bestanden er in en ik wijzig nix aant programma niet eens gegevens van mn site gew standaard instellingen.
  Ik gebruik m aleen voor het editten van enkele web pagina's .
  Ik had het ook bij DW 2003 zowel trial als full version.
  hoe zou je dat uitkunnen schakelen ben zelf niet zo thuis Qua instellingen van DWMX(omdat k vrijwel geen geanvanceerde functies gebruik)

  Bedank voor de reactie
  Maarten
 • Ik heb hetzelfde probleem, maar heb nog niet verder gekeken naar een oplossing. (Wou alleen even melden dat je niet de enigste bent ;))

  Wat mij trouwens opvalt is dat het alleen gebeurt als je hem niet in DW opent … Kijk er morgen waarschijnlijk wat uitgebreider na. Misschien dat ik dan een oplossing heb.

  -Rémy

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.