Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

[ASP.NET C#] cell uit datagrid selecteren

Anoniem
pieter78
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik zou graag uit een DataGrid in ASP.NET (C#) -liefst ZONDER template columns- een cell willen selecteren om de inhoud daarvan in een tekstbox weer te geven om te editen. Ik kan wel een rij selecteren (e.Item.ItemIndex) maar weer niet hoe ik de inhoud van de cell krijg (uiteraard geen SQL-commands, ik wil de verbinding met de database niet gaan belasten).

  Mijn pogingen met [code:1:dde7a3d933]string Naam = ((TextBox)e.Item.Cells[3].Controls[0]).Text;[/code:1:dde7a3d933] lopen tot nu toe op niks uit…

  (ik vind C# best leuk, maar met enige regelmaat verlang ik terug naar PHP… ik heb echter redenen om nog even erg geïnteresseerd te blijven in .NET) - en nee, daar hoeft het topic niet over te gaan!

  Plz help… :roll:

  Pjotr
 • Voor een hele leuke oplossing voor je probleem: http://tcpx.com/temp/dv.html

  Zet je geluid ook aan voor een Nederlandstalige uitleg :lol:
 • Wiep,

  Fantastisch, bedankt! Dit is inderdaad een stap van 90%… paar details moet ik nog wat aan proberen, maar aangezien ik zojuist de database veranderd heb, geloof ik dat ik eerst maar een aantal settings opnieuw ga aanmaken… VS.NET vindt me nu even niet zo aardig na een column conversion van int naar nvarchar :)

  Ik heb even gekeken op de tcpx-site maar kwam daar niet echt verder… zijn er nog meer van deze video's?

  Thx a lot!
 • http://www.aspnl.com/aspnl/nl/lessen/aspnet/videos.asp

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord