Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

[JS] Tekst afbeelden

Anoniem
Johnny321
4 antwoorden
 • Gedaag,

  Ten eerste, ik heb al gegoogeld en gezocht op het forum, niets gevonden. Ik ben zelf een echte newbie qua javascript. Mijn vraag lijkt me voor de meesten niet zo moeilijk.

  Ik wil een variable waarde weergeven op een pagina en wanneer er een nieuwe waarde is, moet de oude verdwijnen en moet de nieuwe waarde weergegeven worden.

  nou had ik dit al van www.trukendoos.com , van de klok geplukt:[code:1:afedaa58b2]timeString = (document.all)? timeString+", "+hours+minutes+seconds+" "+ap:timeString+" "+hours+minutes+" "+ap;
  var clock = (document.all) ? document.all("Clock") : document.getElementById("Clock");
  clock.innerHTML = timeString;[/code:1:afedaa58b2]Jammer genoeg bergreep ik niet helemaal wat er gebeurde.

  Wie helpt?
 • Ok, ik heb dus een [i:16e215ae5e]<div ID="clock">[/i:16e215ae5e] gevonden, daar wordt dus nar verwezen. Maar als ik dit bij mezelf gebruik, verandert er niets. Ik krijg alleen de foutmelding
  'Deze actie wordt niet ondersteund door dit object'

  Wat doe ik fout?
 • Bovenstaande allemaal vergeten!

  Ik wil een functie die op zijn 'eigen' pagina een (variable) tekst print. Het enige wat ik ken is [i:d1e5d1dc0b]document.write('blaat');[/i:d1e5d1dc0b], maar hiermee wordt de de pagina vervangen door één waar alleen 'blaat' op staat. Wat kan ik beter gebruiken ipv [i:d1e5d1dc0b]document.write[/i:d1e5d1dc0b]?
 • ik denk aan innerhtml..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.