Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Always on top popup met form

Anoniem
[m]
6 antwoorden
 • Ik heb een popup gemaakt met een form dat ingevult moet kunnen worden en een paar andere scripts erin, die altijd on top moet blijven (dus altijd actief, totdat hij wordt gesloten). Nu heb ik dat laatste (het on top laten blijven) geprobeerd door het element

  [i:a78ab808e8]<body onBlur="self.focus()"[/i:a78ab808e8]

  te gebruiken, maar nu kan ik het form niet meer invulen (als ik typ verschijnen er geen letters). Is er een betere of andere manier waarop ik dit kan doen?

  PS: <body [i:a78ab808e8]onLoad[/i:a78ab808e8]="self.focus()" gaat ook niet, want daar staat al een tag (ik heb er nu al [i:a78ab808e8]onLoad="SecondPast()"[/i:a78ab808e8], tenzij je er twee naast elkaar kan zetten?

  Bedankt
 • je kan meerdere commando's achter elkaar zetten (bij in een onload tag), je scheidt ze met een [b:32342fedd6];[/b:32342fedd6].

  t.
 • Als je er zeker van wil zijn dat de gegevens ingevuld worden, dan kan je beter dit formulier gewoon [i:eda41d5f3b]in[/i:eda41d5f3b] je site openen in plaats van in een popup.

  Voor IE-only applicaties kan je nog gebruik maken van zogenaamde modal dialogs, maar voor zover ik weet is er geen echte crossbrowser oplossing (maar als je even zoekt, zijn er wel wat dingen te vinden op het internet die in de buurt komen).
 • ik hoef er niet perse zeker van te zijn dat ze ingevuld zijn, maar als ze maar ingevuld kunnen worden… enne @t: ; heb ik al geprobeerd maar lukt niet :-? .. Maar dat heb ik niet meer nodig nu, alsnog bedankt
 • En als iemand een pop-up blocker gebruikt. Wat gebeurd er dan? Ik zou de scripts ed ook gewoon in de site op nemen.
 • dat gebeurt niet want het is een login scherm voor het administratiepaneel van een webbedrijf van mij en alleen ik en een vriend mogen daar ik komen dus het zal me worst wezen als andere mensen het popupje niet te zien krijgen :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.