Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Java(script) forum

Anoniem
gerben
7 antwoorden
 • Ik ben al een tijdje op zoek naar een script voor een javascript of java-applet forum, dat niet gebruik maakt van php, mysql etc. maar gewoon op een standaard host kan. Bestaat zo'n script?

  Bedankt.
 • javascript zal niet gaan, omdat het wordt uitgevoerd aan de kant van de gebruiker…

  voor java zou google je toch kunnen helpen?

  http://java.forum.klup.nl/ bijv.
 • [quote:2b94196107="maIRnaairruJ"]javascript zal niet gaan, omdat het wordt uitgevoerd aan de kant van de gebruiker…

  voor java zou google je toch kunnen helpen?

  http://java.forum.klup.nl/ bijv.[/quote:2b94196107]Je kan wel met een server communiceren met js, maar om nou een hele forum ermee te maken is een draak van een project en heel erg inbraakgevoelig.

  Als in-browser oplossingen kan je dan java applets proberen ja, er zit anders weinig op denk ik. Geen andere plugins kunnen data op een server opslaan voor zover ik weet.
 • en een gastenboek, zou dat makkelijker zijn / bestaan daar wel javascripts voor die bijv. gebruik maken van cookies en niet van cgi? Het gaat me eron dat je gewoon een simpel tekstberichtje achter kan laten…
 • Zowel java als javascript kan ook server side. Java wordt wel redelijk vaak toegepast, javascript weinig of niet. Maar ga er maar van uit dat dit niet makkelijker is dan php/mysql.
 • Maar ik ben niet goed in het uitvinden en maken van java(scripts)… Kent iemand toevallig een website waar ik zo'n script kan vinden, ik heb al heel lang gegoogled maar dat leverde niets op… (Of kan iemand dit voor mij maken :)? )
 • Scriptrequests mogen hier niet…

  Als je gewoon een forum wil kun je het beste een paar cent neertellen voor webspace met ondersteuning voor php.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.