Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

uploaden pagina

Anoniem
stoere2003
2 antwoorden
 • Ik ben bezig met een homepage, welke ik tijdens mijn vakantie wil bij houden. Ik werk hem bij op mijn laptop, daarna wil ik met een disk naar een internet cafe om de wijzigingen up te loaden.

  Ik doe dit met frontpage. Hoe kan ik de navigatie structuur nou het beste zetten. Zodat ik zo min mogelijk hoef up te loaden.

  Het lijkt mij het beste om steeds een nieuwe pagina te beginnen. Totdat ik het weer geupload heb. Maar hoe zit ik dan met de verwijzingen van uit de oude pagina's naar de nieuwe pagina. Moet ik daarvoor de oude pagina's niet opnieuw laden?

  Om dezelfde reden lijkt het mij het beste om foto's op de nieuwe pagina, dan ook steeds in een nieuwe folder plaatsen. Dus tegelijk met het beginnen van een nieuwe pagina een nieuwe folder voor foto's aanmaken. Zie ik dat goed? Kan ik gewoon een subfolder maken onder de hoofd foto folder?

  Het gaat mij er eigenlijk om, om een beetje tijd te besparen. Merk altijd dat de verbindingssnelheid in zo'n cafe niet zo snel is als thuis.
  Zoals ik het eigenlijk wil. zou ik dan volgens mij kunnen volstaan met enkel het uploaden van de nieuwe pagina en de foto's behorende bij de nieuwe pagina.

  Henk.
 • Kun je niet beter eens kijken naar een blog script? Als het om een reisverslag oid. gaat, lijkt me dat een goede oplossing. En dan ben je ook veel minder afhankelijk van wat er in een internetcafe wel of niet kan. Zolang er een browser aanwezig is, kun je je site updaten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.