Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Pagina niet uit cache laden

Anoniem
Hansje
2 antwoorden
  • Ik heb een knop die naar een gastenboek verwijst, deze knop staat er om terug te gaan nadat je een bericht hebt ingetypt, maar als je op de knop drukt laadt hij de pagina uit de cache, maar dan zie je uw eigen bericht dat je zojuist heb ingetypt niet… Kan iemand mij vertellen wat ik moet toevoegen aan deze code om de pagina niet te laden uit de cache maar opnieuw te laden vanaf de server?

    [code:1:5b6c7c96a3]<a href="javascript:;" onClick="MM_goToURL('parent.frames['inhoud']','http://home.ripway.com/2005-2/258267/gastenboek.html');return document.MM_returnValue" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('gastenboek','','pictures/buttons/gastenboek%20on.jpg',1)"><img src="pictures/buttons/gastenboek%20off.jpg" border="0" width="99" height="28" name="gastenboek"></a>[/code:1:5b6c7c96a3]

    Hansje
  • Als je de code van het gastenboek zelf kunt aanpassen, voeg dan een "pragma: no-cache" header toe. Je kunt ook in de gastenboek pagina een "header" opnemen:

    <meta name="http-equiv" content="pragma: no-cache">

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord