Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

boekencatalogus in php

Anoniem
rjpm
3 antwoorden
 • Goedenavond,

  Hopelijk kan iemand mij een stapje op weg helpen.

  Ik ben bezig met het maken van een online boekencatalogus. De bedoeling is dat ik pagina's maak met auteur, titel, moeilijkheidsgraad en onderwerp en voorzien van een checkbox.

  Vervolgens kiest de bezoeker een titel en zet een vinkje. Door te klikken op de submitbutton wordt een functie geactiveerd. Die functie moet het volgende doen: een nieuw venster openen met iemands persoonlijke leeslijst met de zojuist aangevinkte titel erbij.

  De bedoeling is dat deze leeslijst opgeslagen wordt, zodat iemand later zijn persoonlijke leeslijst kan bekijken. Hoe zou ik dit aan moeten pakken?

  Ik ben zelf al aan het experimenteren geweest met webwinkelscripts, maar ik loop hopeloos vast. Ik weet zeer weinig van php en mysql, alleen ik begrijp uit de vele voorbeelden dat ik dit toch echt nodig heb. Wie heeft een goede tip voor me hoe het kan zonder php/mysql of weet een manier hoe het eenvoudig kan, zodat ik me erin kan verdiepen.

  Alvast bedankt voor eventuele tips.

  Groeten,
  een php newbee.
 • Kijk hier eens tussen.
  http://hotscripts.com/search/4953269.html
  Of is het de bedoeling dat je het zelf gaat schrijven?
 • Moeten er meerdere titels tegelijk worden toegevoegd? Gezien je gebruik maakt van een vinkje? Anders is het wellicht makkelijker gewoon bij elke titel een aparte knop 'voeg toe aan leeslijst' oid te hebben…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.