Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Recepten invoeren via formulier

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo Allemaal, ik heb een vraag gekregen of het mogelijk is dat een kennis van mij zelf recepten op haar site kan plaatsen, tja natuurlijk kan dat……………
  Maar hoe weet ik dus nog niet, des te leuker om dit uit te zoeken.
  Een andere kennis die bij een engineering buro werkt kan zelf via een invul formulier vacatures op zijn site zetten en / of veranderen cq verwijderen, de kop van de vacature staat dan als link op de vacature pagina en als men deze aanklikt krijg je een popup met de gehele inhoud van de vacature.
  Zoiets moet dan ook mogelijk zijn voor recepten, dacht ik, nu nog even hoe.
  Nou bestaan er form-to-email scripts om gegevens die je in een formulier invult te versturen naar een e-mail adres.
  Ik dacht dat er dan ook wel (php) form-to-file scripts zouden zijn oid waar dat mee zou kunnen. ik heb al gegoogled en op hotscript.com gekeken maar kon niet echt zoiets vinden, misschien moet ik wel met heel iets anders zoeken.
  En heb je daar dan een MySQL database bij nodig, om naderhand te kunnen veranderen of kan dat beter met met een cms of heb ik beide nodig.
  Ik kon via de zoekfunctie van dit forum ook niet echt iets vinden
  Ik ben zowiezo bezig met een cursus PHP + MySQL dus als ik zoiets op die manier zelf zou kunnen maken (als ik zo ver ben) dan zou dat mooi zijn.
  Ben ik op de goeie weg of kan ik het beter anders aanpakken? Wat heb ik nodig?
 • Ik denk dat er wel speciale scripten voor te vinden zijn op bijvoorbeeld hotscripts.com. Maar zoniet, dan kan het wel met een blog script, of desnoods een forumscript.

  http://hotscripts.com/search/7814355.html
 • Waarom gebruik je geen wiki ?

  groetjes Edmond
 • Wiki? Wat is dat.
 • Ah, ik zie het, een open source text editor maar dan wel erg "open" als iedereen deze kan wijzigen, op zich er leuk, ik ga hem zeker onthouden.
  Maar ik wil naar een vorm dat er een formulier wordt ingevuld en verstuurd en dat deze data in een html pagina wordt gezet en met een klik op een link in een popup scherm tevoorschijn komt.
  En dat zal dan wel zelf maken worden.
 • Je kan ook gewoon een nieuws script zoeken (beetje aanpassen wellicht).

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.