Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

PHP 2 headers

Anoniem
petervk
9 antwoorden
 • ik wil met mijn pagina mbv require() een andere pagina oproepen.
  die pagina staat op een andere server, en heeft dus een eigen http-header. Als ik dit run, geeft php een fout, dat er 2 http-headers bestaan.

  Hoe krijg ik 1 van de 2 http-headers weg?

  bvd peter
 • Wat is exact de melding die je krijgt? Het is namelijk gewoon mogelijk om meerderer headers te sturen.

  Als de melding iets is in de trant van "headers allready sent", dan probeer je nog iets toe te voegen (bijv. een cookie) nadat je al content naar de client hebt gestuurd.

  Oplossing is dan om de flow van je programmatuur aan te passen. En als je Teacher vraagt, dan is er nog de oplossing van output buffering. Maar daar moet je niet naar luisteren ;)
 • sorry, ik ben nu even op school.
  ik krijg een melding zoiets als error, 2 headers
 • [quote:fbf0bc967b="Annie"]En als je Teacher vraagt, dan is er nog de oplossing van output buffering. Maar daar moet je niet naar luisteren ;)[/quote:fbf0bc967b]

 • ik ben er op gekomen als ik een url opvraag die op dezelfde server staat, lukt het wel. maar als ik er een kies op een andere server staat, gaat het niet.
  [code:1:d14907ffee]
  Warning: Failed opening 'www.yord.nl' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /usr/home/home.rdnet.nl/cvkekem/pvkekem/proxy.php on line 8
  [/code:1:d14907ffee]
  staat op server van www.kliksafe.nl deze doet het dus wel
 • kan je bestanden van een andere host includen ? volgens mij niet iig, dan zou je dit forum bij wijze van spreken kunnen includen :-?
 • [quote:55bdc29336="Dot-cpu"]kan je bestanden van een andere host includen ? volgens mij niet iig, dan zou je dit forum bij wijze van spreken kunnen includen :-?[/quote:55bdc29336]Dat kan, maar dan heb je alleen de pagina, zonder alle externe css/js files.

  Ik krijg de zelfde foutmelding als ik geen url invoeg:[code:1:55bdc29336] include('');[/code:1:55bdc29336]
  Jouw foutmelding zegt dat ook: Failed opening '': mislukt om '' te opnenen.
  Weet je zeker dat je een url heb ingevuld?
 • En weet je zeker dat je er http:// voor hebt gezet? Gezien de foutmelding probeer je "www.yord.nl" te requiren, wat "http://www.yord.nl" moet zijn.
 • ow sorry, de foutmelding niet goed gelezen
  dus :[code:1:c266a74325]include('www.yord.nl');[/code:1:c266a74325]geeft foutmelding:[code:1:c266a74325]Warning: main(): Failed opening 'www.yord.nl' for inclusion (include_path='.;C:\PROGRA~1\EasyPHP\\php\pear') in c:\program files\easyphp\www\includetest.php on line 9[/code:1:c266a74325]En:[code:1:c266a74325]include('http://www.yord.nl');[/code:1:c266a74325]Geeft geen foutmelding. Conclusie: 'http://' vergeten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.