Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

regel probleem bij gastenboek

Anoniem
_Erwin_
4 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb een probleem met een "bestaand" gastenboek dat ik heb gekregen ik heb zelf totaal geen verstand van PHP :o . Als iemand een bericht plaats dan komt er 1 lange regel. Als men zelf Enters geef dan gaat het goed maar type je aan een stuk door en laat je de regels door het invul-veld afbreken dan gaat het fout :( Hier kan je beter zien wat ik bedoel en dan bij "Uw reactie" http://www.eetcafeaangenaam.nl/1.html

  Is er iemand die me kan helpen om dit op te lossen? Of hoe ik het zelf kan veranderen? alvast bedankt :)
 • als je geen verstand hebt van php wordt het lastig, ik denk dat je je heil zal moeten zoeken bij de maker van het gastenboek, ik heb een idee dat je iets in de richting van de php functie wordwrap(); zal moeten zoeken, maar het fijne??

  wat je ook nog kan proberen (dit werkt alleen als de tabelcel/het stuk waarin de tekst staat een vaste breedte heeft: het volgende stukje code toevoegen:

  style="overflow: auto"

  dan krijg je een horizontale scrolbar in dat venster
 • Maar wat is het voordeel als ik daar een scrollbalk zou krijgen? bestaat er ook iets van een auto return na zoveel tekens? en dan vooral als het bestaat hoe maak je zo iets? :o valt me nu op :P zeg maar gewoon zoals hier hier kan je ook gewoon door type en de tekst word weer gegeven aan de hand van een bepaalde marge
 • Er wordt wel afgebroken (zie de "test" post). Alleen als je heel lange woorden maakt, door bijvoorbeeld constant een letter ingedrukt te houden, gaat het mis. In de praktijk zal dat denk ik niet zo snel gebeuren. Wat je kunt doen, is controleren op lange woorden, en die dan splitten. Of het formulier nogmaals tonen, met een melding dat de tekst aangepast moet worden.

  Pas de html title van de pagina ook nog even aan, "site1" staat een beetje lullig.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.