Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

kan video niet weergeven

Anoniem
Casual1976
6 antwoorden
 • Hallo,

  Sinds kort kan ik geen internetvideo's meer bekijken (bijvoorbeeld op nu.nl). Dan blijf ik een wit vlak zien met een klein rood kruisje, en de melding in Internet Explorer: "Gereed, maar met fouten op de pagina". Vervolgens zie ik dat het zit in:

  Regel: 2
  Teken: 1144
  Fout: Object vereist
  Code: 0

  Iemand enig idee waar het aan kan liggen? Al vast bedankt.
 • Met welke browser, en wat voor videobestanden? Geef eens een url die niet werkt bij jou. Je zou mediaplayer eens opnieuw kunnen installeren. Is trouwens ook net een nieuwe versie van uit gekomen.
 • [quote:9ca21ce472="gerben"]Met welke browser, en wat voor videobestanden? Geef eens een url die niet werkt bij jou. Je zou mediaplayer eens opnieuw kunnen installeren. Is trouwens ook net een nieuwe versie van uit gekomen.[/quote:9ca21ce472] Internet Explorer 6.0. Dit is oa een link die niet werkt: http://www.nu.tv/
 • Dat is gewoon een mediaplayer plugin, werkt zonder problemen hier, ook in firefox. Dus probeer mediaplayer 11 maar eens.
 • [quote:60e7169596="gerben"]Dat is gewoon een mediaplayer plugin, werkt zonder problemen hier, ook in firefox. Dus probeer mediaplayer 11 maar eens.[/quote:60e7169596] Ja dat vermoedde ik dus ook. Maar onlangs werkte het wel prima. En mediaplayer heb ik nu geassocieerd met alle media-bestanden. Het probleem doet zich trouwens ook voor met Firefox.. :-? Zag overigens dat het nog de beta-versie is. Liever wacht ik dus af voor de officiële versie uit is, ik hou het dus graag nog even bij versie 10.
 • Voorzover ik weet is versie 11 sinds enkele dagen final. Maar je kunt versie 10 ook eens opnieuw proberen te installeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.