Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

[Invision] portal zichtbaar houden na klikken op forum

Anoniem
Ger
6 antwoorden
  • Ik ben bezig met het opzetten van een nieuw forum met portal op basis van Invision Power Board (IPB). Hierbij wil ik gebruik maken van een portal, met daarin verwerkt het forum. En dat dus tijdens het lezen van het forum, de portal er omheen blijft staan. Zie voor een voorbeeld van een portal www.allthingsroyal.nl .

    Probleem is echter, dat als eenmaal geklikt wordt op een link naar het forum, de portal verdwijnt. En daarmee dus ook de navigatie naar nieuws, links, stats, etc. Ik heb gezocht naar een geschikte MOD op het ondersteuningsforum van Invision en diverse andere invisionfora, maar zonder enig succes. Er wordt me verteld dat het niet kan of ondoenlijk is. Bij dat laatste denk ik "het kan dus wel".

    Hoe, daar heb ik echter nog geen idee van. Ik vraag me af of hier mensen zijn met genoeg kennis van IPB en PHP om dit op te lossen?
  • In de systeemsetup van je portal, kan je kiezen om je forum 'in' of 'buiten' het portal wil draaien. Teminste dat is bij MKPortal zo ;-)
  • Maar niet bij IPB. Dan was het makkelijk geweest inderdaad.
  • Misschien een reden om te switchen naar MKPortal? 8)
  • Ik zou bij IPB zoeken naar hoe je het forum kunt includen in een bestaande pagina, dus bijv. m.b.v. de php-functie 'include'. Ik denk namelijk dat het hoogstwaarschijnlijk ook kan, alleen is het even zoeken naar de juiste documentatie of een stappenplan oid. (Dat die info niet 1-2-3 vindbaar is, lijkt mij geen reden om zomaar over te stappen op andere software.)
  • Lijkt mij een kwestie van de templates van ipb op de juiste manier aanpassen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.