Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Welk programma gebruik ik het beste voor mijn opdracht????

Anoniem
Annie
4 antwoorden
 • Hey

  Ik moet voor mijn stage op school een interne website maken ( moet lokaal draaien en indien mogelijk voor bepaalde mensen van buitenaf ook toegankelijk zijn) voor een vzw waar een personeelsbestand, smoelenboek,weekplanning van verschillende afdelingen, medische dossiers, nieuwsbrieven, contactgegevens…. beschikbaar moet zijn.Ze dienen ook op geregelde tijdstippen geupdate te worden en backup van genomen worden. ( ik zou ook liefst gebruik maken van databanken) Nu heb ik enkel en alleen al een beetje ervaring met visual webdeveloper( en Visual studio 2005) en dreamweaver.

  Weet iemand onder jullie misschien wat voor zo een toepassingen de meest voor de hand liggende of makkelijkste oplossing is? Dat mag eventueel een ander programma zijn, ben bereid te leren zolang het me maar verder op weg helpt.

  Jullie zouden mij hier enorm mee vooruit helpen moet er iemand zijn die hier raad mee weet. :D
 • Ik denk aan een CMS als mambo/joomla. Daar zijn zat uitbreidingen voor te krijgen die aansluiten bij jouw functionaliteitswensen.
 • hartelijk bedankt teacher

  ik zal je tips eens verder bekijken

  alvast bedankt voor de snelle respons (=SUPER)
 • Ik zou het zelf denk ik ook zoeken in php met een mysql backend. Aangezien je geen ervaring (in php etc) hebt, zou ik ook kiezen voor iets bestaands. De weekplanning en de dossiers zullen wel het lastigste worden. Daar zijn ook wel weer dingen voor, maar ik vraag me af of je die wel makkelijk kunt integreren in een bestaand CMS.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.