Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

While in een while

Anoniem
marientje
1 antwoord
 • Ik ben een advertentie systeem aan het maken, en ik ben nu bezig met het systeem waarmee je kunt bieden. Het bieden zelf werkt prima, alleen het bekijken van de voorgaande boden werkt niet 100%. In de tabel 'react' zijn alle boden opgeslagen, met een 'aid' voor bij welke advertentie die hoort, en een 'userid' voor wie er heeft geboden, maar dit is gelijk aan 'id' in de tabel 'users'. Maar nu wil ik bij de juiste advertentie, de voorgaande boden laten zien, en dan door wie die gemaakt is. Dit is mijn code tot nu toe:
  [code:1:3b96785910]$query4="SELECT * FROM react WHERE aid = '$aid'";
  $result4 = mysql_query($query4) or die (mysql_error());
  $aantal = mysql_num_rows($result4);
  if($aantal == 0){
  echo(" <tr><td>&nbsp;</td></tr>
  <tr><td>Er is nog niet op deze advertentie geboden.</td></tr>
  ");
  }else{
  echo("<tr><td>&nbsp;</td></tr>
  <tr><td>Op deze advertentie is geboden:</td></tr>");
  while (list($id, $aid, $bod, $date, $userid) = mysql_fetch_row($result4)){
  echo("
  <tr><td>€$bod op $date</td></tr>
  ");
  }

  }[/code:1:3b96785910]
  Maar nu moet er dus achter '$date' komen: "door Naam". Die naam moet uit de tabel 'users' geladen worden met "WHERE id = '$userid';. Hoe doe ik dit precies, het is me wel gelukt maar dan alleen voor het laatste bod.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord