Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

PHP Editor/Tester

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Hey,

  ik ben op zoek naar een programmatje waarmee ik html, php en mysql kan testen en editen.
  Zodat ik een code kan maken en vervolgens op test druk en dan gaat hij mijn code testen. Als er iets fout is laat hij precies zien in welke regel dit zit en bij welk woord.

  Roy ;)
 • wie zoekt dat niet… dat zou wel heel makkelijk zijn. Als ie dan ook nog even de fout kan herstellen zou nog beter zijn
 • Nusphere maakt wel een ide voor php (phped), waar ze zelf nogal over pochen. Er zijn er nog wel meer. Ik heb zelf gewoon php en apache lokaal geïnstalleerd, en doe het coden in ultraedit. Als je geen zin hebt in coden, gebruik dan hotscripts.com of phpmaker.

  http://www.nusphere.com/
 • Laatst zag ik iemand met een heel klein programmatje waarmee je je php bestand(en) kon openen en het zo kon testen.. zat ook een kleine editor in.
  Enig idee?
 • Wellicht staat ie hiertussen: http://www.php-editors.com
  eview/
 • Ik zal eens vragen aan diegene waarbij ik het zag…
 • Meld het even hier als je het weet, ben nieuwsgierig.
 • EasyPHP is het ;)
  Toch bedankt voor jullie reactie's, misschien hebben jullie er ook nog wat aan!

  Roy ;)
 • Kan iemand mij vertellen of hier iets fout is:
  [code:1:d40954a492] $sql = "INSERT INTO leden (gebruikersnaam,wachtwoord,email,aangemeldop,ip,woonplaats,bedrijf,status,voornaam,tussenvoegsel,achternaam,straat,huisnr,postcode,telefoon-nummer,pakket,betaling,opmerkingen) VALUES ('".$_POST['user']."','".$md5pass."','".$datum."','".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."','".$_POST['plaats']."','".$_POST['bedrijf']."',0,'".$_POST['voornaam']."','".$_POST['tussenvoegsel']."','".$_POST['achternaam']."','".$_POST['straat']."','".$_POST['huisnr']."','".$_POST['postcode']."','".$_POST['telefoon-nummer']."','".$_POST['pakket']."','".$_POST['betaling']."','".$_POST['opmerkingen']."')";
  $query = mysql_query($sql);
  if($query == TRUE) {
  $errorMessage = "Uw account is succesvol aangemaakt. U krijgt z.sm. een mail met daarin verdere informatie.";
  } else {
  $errorMessage = "Er is een fout opgetreden tijdens het aanmaken van uw account. Probeer het later nog eens opnieuw.";
  }[/code:1:d40954a492]
  Hierna wordt dan $errorMessage weergeven. Daar krijg ik telkens "Er is een fout opgetreden tijdens het aanmaken van uw account. Probeer het later nog eens opnieuw." te zien.. :(
 • Zo op het eerste oog lijkt me het aantal kolommen en values niet gelijk in je query.

  Tip: print je query naar het scherm zodat je die kan debuggen. En print ook de mysqlerror. Vaak zie je dan al snel wat er mis is.
  En zo niet, dan kan je 'm kopieren en plakken in bijvoorbeeld phpmyadmin om daar de query uit te proberen.
 • Bedankt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord