Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Hulp gezocht

Anoniem
gerben
13 antwoorden
 • Ik heb sinds kort een eigen webwinkel met een paar vrienden maar om de zoveel tijd moet je je site updaten , dat doen wij dus ook. Omdat we een grondige verbouwing hebben ondergaan moeten wij ook wat met contactformulier doen (voorbeeld : als je iets besteld kom je op een pagina waar je je naam,adres,e-mail moet invullen een dat dat formulier naar jou e-mail adres komt (soort van winkelmandje idee). Het probleem is dat ik niet weet hoe dat precies in z'n werk gaat. En het moet morgen af zijn. Kan iemand mij helpen ik kan desnoods mn wachtwoord van mn site geven. :(
 • Dat is wel heel erg kort dag. Als je het goed wilt doen, zou je eens kunnen kijken naar oscommerce. Mailformulieren kun je voldoende vinden op hotscripts.

  http://www.oscommerce.org/
  http://www.hotscripts.com/
 • Ik weet dat het kort dag is maar ik weet echt hellemaal niks af van dat soort dingen. Kan iemand mij gewoon helpen in stappen ik moet gewoon een formuliertje krijgen op mn site en als iemand op verzenden klikt dat dat formuliertje dan naar mijn e-mail gaat.
 • Ondersteunt je server perl of php? Kijk dan hier eens tussen:
  http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Form_Processors/index.html

  Je kunt het ook eenvoudiger doen, nadeel is dan wel dat je wat reclame te zien kunt krijgen. Je maakt dan gewoon een formulier op je site, wat je kunt submitten op een bepaalde url.
  http://www.hotscripts.com/Remotely_Hosted/Form_Processors/index.html
 • Hartelijk bedankt voor de site. Omdat die Hotscripts zo druk is zou ik niet weten waar ik op moet klikken. Weet u dat ? :oops:
 • Och, probeer er gewoon eentje. En als ie niet bevalt, neem je de volgende. Je kunt ook kijken naar de scores. Deze lijkt wel aardig:

  http://www.emailmeform.com/
 • Ik heb nu een bestand gedownload waamee het makkelijker werkt. Ik leg het even uit.

  1. Wanneer ik de map open krijg ik een aantal bestanden te zien zoals op het plaatje te zien is.[img:c29663d1ee]http://img338.imageshack.us/img338/9770/620x60wiidq3sv0.jpg[/img:c29663d1ee]

  2. Als volgd kijk ik even naar read me voor alle instructie's. Zie plaatje hieronder.[img:c29663d1ee]http://img338.imageshack.us/img338/1481/620x60wiidq3jh9.jpg[/img:c29663d1ee]

  3. Daarna weet ik het dus niet meer want ik moet een leeg bestandje maken op mn website een daarna wat ? (hieronder staat tevens een plaatje van mn freewebs site)
  [img:c29663d1ee]http://img391.imageshack.us/img391/3751/620x60wiidq3qi7.jpg[/img:c29663d1ee]
 • Freewebs ondersteunt voorzover ik zie geen php en geen mysql, dus dat kun je wel vergeten. Probeer die link van mijn vorige post eerst eens.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Freewebs

  Heeft freewebs trouwens zelf geen formmail service?
 • Die website die je me gaf stuur geen bevestigings e-mail terug.
  En ook freewebs heeft niks met emailform.

  Misschien nog andere ideeën ?
 • Gewoon de volgende formmail service maar proberen op hotscripts?
 • Deze ziet er netjes uit:

  http://www.mailmyform.com/

  volgens mij gratis :)


  (toch heb ik altijd het idee dat gratis formailers er een spam databaseje erop naast houden)….
 • Oh, dat acht ik ook heel waarschijnlijk. En gewoon reclamebanners op de bevestigingspagina natuurlijk. Deze links heb ik een tijdje geleden een keer verzameld:

  http://www.weballey.net/links/Site_tools/Forms/
 • Hartelijk bedankt, het is gelukt.
  Maar omdat jullie zoveel weten heb ik nog een vraag.

  Hoe stel je bijvoorbeeld in dat mensen kunnen stemmen op dat product een beetje zoals bol.com . Daar kan je 1 tot 5 sterren geven een dan kan je automatisch zien wat de totale score is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.