Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Website gekocht. Wat nu? Eventueel tegen betaling.....

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Goedenavond Forum leden,

  Ik heb vandaag een website gekocht bij de website :

  http://www.hostmonster.com/hosting-features.htm

  Dat kreeg ik er allemaal bij. Lijkt mij een goede prijs 72 euro.
  Ik dacht zelf dat ik gewoon net als bij Freewebs een mooie site in elkaar kon zetten. Dat was wel even anders toen ik in logde in me control panel. Allemaal verschillende namen waar ik maar weinig van gehoord heb. Php,fttp etc. Ik ben dus een totale noob met coding. Ik weet er wel een beetje vanaf, maar niet genoeg om een script te kunnen maken.

  Daarom is mijn vraag: heeft er iemand tijd en zin om mij te helpen met het bouwen van de website? eventueel tegen betaling.


  Het is een gaming site die over het algemeen producten verkoopt door middel van Paypal. Het zal een hele populaire site gaan worden. Misschien met een forum. En 5000 hits gaat die redden per week, als de site online staat. De vraag alleen is , wanneer gaat die online.


  Ik hoop dat iemand mij kan helpen, en me een beetje wegwijs kan brengen waar ik moet beginnen. Aan het hostingpakket zal het iig niet liggen denk ik.


  mvg timo.
 • Webmasters voor commerciele site kosten geld. Mmm, wat bezielt je om een site te kopen zonder dat je verstand hebt van websites bouwen? Om met een professionele site te werken heb je een goede webmaster nodig die je site maakt. Zeker als je ingewikkelde dingen gaat gebruiken zoals CMS, databases, PHP en paypal. Een goede website leeft niet op de hosting maar leeft op de bezoekers en hoe goed hij wordt bijgewerkt. Met welk overtuigend bewijs kan je komen dat je 5000 bezoekers in de week denkt te trekken, het idee is niet uniek namelijk dingen "verkopen op internet". 72 euro: Dergelijke hosting heb je ook voor 1,25 euro per maand bij www.one.com
 • [quote:12d3c25e06="stee0036"]Webmasters voor commerciele site kosten geld. Mmm, wat bezielt je om een site te kopen zonder dat je verstand hebt van websites bouwen? Om met een professionele site te werken heb je een goede webmaster nodig die je site maakt. Zeker als je ingewikkelde dingen gaat gebruiken zoals CMS, databases, PHP en paypal. Een goede website leeft niet op de hosting maar leeft op de bezoekers en hoe goed hij wordt bijgewerkt. Met welk overtuigend bewijs kan je komen dat je 5000 bezoekers in de week denkt te trekken, het idee is niet uniek namelijk dingen "verkopen op internet". 72 euro: Dergelijke hosting heb je ook voor 1,25 euro per maand bij www.one.com[/quote:12d3c25e06]


  uhhhm ik heb een erg goede manier om mijn site populair te maken. Namelijk via xbox live. Het is een gaming wbesite, en het hoeft geen proffesionele site te worden. Gewoon een leuke goed uitziende site. U moet niet denken dat ik er totaal geen verstand van heb. IK weet wel degelijk een heleboel van computers af. Het is echter wel een feit dat ik niet zo goed ben met coding. Maar het is nooit te laat om te leren. 5000 bezokers ga ik zeker krijgen. Dit staat 100 % vast. Het blijft natuurlijk een kwestie van tijd. Maar xbox live is een grote comunitie en ideaal voor een website zoals deze. Ik run nu de business nog via me aim messenger. En daar is het nu gewoon echt te groot voor geworden. Vandaar het brede dure packet.

  IK dacht dat er mischien wel mensen het leuk zouden vinden om me te helpen met de website. Ik ben een proffesionele editor, en zou geen nee zeggen als iemand aan mij vroeg een leuke vakantie video te editen. Ik zou dit geheel gratis doen omdat ik het leuk vind om te doen. Dit idee zit hier bij de website ook.  mvg Timo
 • Oei ! Iemand is hier op z'n tenen getrapt.
  Zou ik ook zijn, als voor 72 euro "opgelicht" ben. Een simpele google search had je veel goedkopere hosting opgeleverd. Je hebt nu gewoon een dikke overkill aan webhosting.

  Enfin, to the point:
  Je kan simpel een webshop opzetten door Fantastico in je control panel (cPanel) te gebruiken OsCommerce Shopping cart of Agora shopping cart te installeren.
  Gaat via een wizard, kan elke leek doen. Daarna is het makkelijk artiekelen toevoegen, aanpassen etc.

  Via Xbox live je site promoten, aparte manier, nog nooit van gehoord. Denk niet dat je 5000 bezoekers per week zo haalt. Je klinkt zelf beraden, ik denk dat je er nog wel eens op terug komt als je eenmaal je business aan het opzetten bent.

  Op papier lijkt alles simpel, de praktijk is anders.
 • Maar goed…. een zaakje runnen is dus veel meer dan via messenger wat handelen, daar kom je nu ook achter. Los van het feit dat je flink betaald hebt voor de hosting, zul je nog meer kosten krijgen voor bijv. het maken van een website.

  Nu lees ik op dezelfde pagina: Free Drag and Drop Site Builder.
  Is dat niks voor je? En anders zoek je ergens een template, dat doen meer mensen.

  Maar, hier om betaalde hulp vragen hebben we liever niet; het is hier geen monsterboard.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.