Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Nieuwssysteem op homepage

Anoniem
Bertje 070
3 antwoorden
  • Ik zou niet weten waar ik hem anders moest plaatsen, dus dan maar hier. Hoop dat ie goed staat.
    Een paar jaar terug had ik een website waar ik aan meewerkte die een perfect nieuwssysteem had, cutenews. Het enige wat je hoefde te doen was naar een bepaalde link gaan, inloggen en je kon eenvoudig nieuws toevoegen (met plaatjes) en reacties beheren, simpel maar functioneel. Inmiddels bestaat de site alweer een aantal jaren niet meer maar ga ik hem weer oprichten. Met degene die toen de eigenaar was, heb ik geen contact meer dus ik kan het hem helaas niet vragen. Maar hoe zou ik dit moeten doen, om weer zo'n nieuwssysteem te krijgen op de site? Ik heb inmiddels cutenews.zip gedownload, cutenews map gecreerd in de begin directory en daarin cutenews.zip geupload. Daarna moet ik CHMOD'en of zo maar uit die tutorials etc. kom ik helaas geen wijs uit. Iemand die me zou kunnen helpen? Van php weet ik helaas weinig.
  • Je kunt ook wordpress nemen, is in vijf minuten geïnstalleerd. Is een blog systeem, maar is natuurlijk ook uitstekend voor presentatie van nieuws.

    Had je deze al bekeken trouwens? http://cutephp.com/forum/index.php?showtopic=31635
  • Ja, maar ik loop vast. Ik heb cutenews geunzipped etc, geupload en via ftp op elke cutenews map al die vinkjes aangekruist via eigenschappen. Hierna moet ik naar mesite.eu/cutenews/index.php gaan maar die doet het niet.

    De reden dat ik cutenews wil, is dat ik hier goeie ervaringen mee heb en ik ook reacties wil hebben en af en toe een foto erbij wil kunnen plaatsen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.