Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Remote hosted Gastenboek zonder ads

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb vandaag een gastenboek gezocht, remote hosted, zonder ads. Talloze uitgeprobeerd maar… bij de meeste je moet je bijbetalen om de advertenties weg te halen.

  Bestaat er een gratis gastenboek zonder advertenties?
 • Niet dat ik weet. Kleine kans ook dat het bestaat.

  "Mogen wij alstublieft van uw inspanningen, opslagruimte en traffic gebruik maken zonder dat u er iets voor terugkrijgt?"
  Weinig kans. ;)
 • Ik heb ooit toch een remote hosted forum gevonden, en ik herinner me ook dat je kon selecteren om de reclame op een gratis TK-domein te verwijderen.

  Dus waarom niet bij een guestbook :lol:
 • als je je eigen hosting zou nemen ben je voor zo'n 1,50 per maand klaar.. is dan wel niet helemaal gratis maar dan kan je ook doen en laten wat je wil.
 • Ach, de keuze is IMHO simpel. Wil je serieus een website (wat geen serieuze site hoeft te zijn. ;) ), dan ben je vast ook wel bereid daar een paar tientjes per jaar voor opzij te zetten. Ben je daar niet toe bereid, dan is de site vast ook niet zo belangrijk.

  Ik heb destijds als studentje ook die keuze gemaakt. Had geen zin in dingen waar ik geen controle over had, dus is het betaalde hosting geworden. Dus gewoon een .nl domein (€ 8,95 pj) en een hostingpakketje (idd 1,50 pm). Inclusief BTW op jaarbasis dus een goede 30 pop.
 • Als je het zonder budget wil doen, maak dan een account aan bij 000Webhost. Je krijgt dan gratis hosting zolang je ook maar af en toe bezoekers op je site hebt. In je controlepaneel kun je een gastenboek script installeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.