Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

fotoboek voor leek

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Als ik het zo 1-2-3 zie gebruik je HTML en XHTML door elkaar. Ik denk eerder dat dit je probleem is. HTML 5 zie ik niet direct.
  Ik zie verder nog wat fouten als
  [code:1:8fadd0c1f3]height=/"678px/"[/code:1:8fadd0c1f3]
  Een fout met escapen. Dat kan browsers ook over de pis helpen.
 • Als je zelf in staat bent om de foto weergave met php te maken, wat is er dan nog moeilijk aan om even via php een upload formuliertje te maken?
 • Ja niet voor mij natuurlijk, maar ik ben met een website bezig voor een klant. Deze wil alleen de optie om zelf fotos toe te voegen aan de website en eventueel fotos te verwijderen.

  Ik heb zelf op google geprobeert te zoeken, maar dit baat niet echt. Ik kom bij super geavanceerde admin pagina's en scripts uit, maar dat zoek ik dus niet.

  De basis voor het fotoboek maak ik zelf (waarschijnlijk combi van html met css en daarin php, moet nog even kijken)

  Wat ik eigenlijk wil is dat de klant enkel fotos hoeft toe te voegen in een map (uploaden kan die namelijk wel) en dat ze dan direct op de site staan.

  Ik heb wel een uitgebreid php fotoboek, maar dat werkt niet op alle browsers even goed, en ik vind het prettig als alle browsers de site gewoon goed weergeven.
  Werkt overigens wel zoals ik het wil: map aanmaken met een bepaalde naam (zie je op de pagina terug als namen) en vervolgens kun je daar fotos ingooien en worden ze weergegeven en kunnen ze vervolgens weer vergroot worden.
  voorbeeldje van dat foto-album: http://pobresh.com/fotoboek/landen.php

  Weten jullie misschien een script hoe ik ditzelfde voor elkaar kan krijgen maar wat wel in alle browsers goed werkt?
 • Als het gaat om de weergave in verschillende browsers, dan ligt het niet zozeer aan je uploadscript, maar aan je HTML/CSS. Gooi het resultaat eens door de W3 Validators zou ik zeggen.
 • zit m in het nieuwere html wat er in is gebruikt, dat is niet begrijpbaar voor oudere webbrowsers. (html 5.0 ofzo?)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.