Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Programmeren voor/met Facebook

Anoniem
Ger
3 antwoorden
  • Ik heb mij redelijk ingelezen in de developers api van Facebook, maar op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik vroeg mij af of er hier misschien mensen zijn die wat ervaring hebben met het programmeren voor Facebook, en die mij een klein beetje op weg kunnen helpen.

    Wat ik graag zou willen is dat bezoekers op mijn site kunnen inloggen met hun Facebook profiel, en vervolgens de foto's die ze op Facebook hebben geüpload kunnen gebruiken in mijn site.

    Zo ver ik heb begrepen moet ik daarvoor eerst een 'app-ID' aanvragen, en die krijg ik alleen als ik eerst mijn telefoonnummer of mijn credit card gegevens heb ingevoerd. Daar heb ik geen zin in. Is dit echt nodig?

    Weet iemand hoe ik dit moet aanpakken? Waar ik moet beginnen, en welke stappen ik verder moet doorlopen… Ongeveer…
  • Ik gok dat je toch echt je gegevens moet geven. Facebook vraagt namelijk altijd of een bepaalde app (of website, voor het idee) je gegevens, of foto's, mag 'stelen', en ik neem aan dat die app dan dus bij Facebook zelf geregistreerd moet staan. (ik kan me zo voorstellen dat er genoeg mensen zijn die anders Facebook willen hacken!) Verder weet ik er ook weinig van, succes!
  • Waar zouden ze hun geld (anders) mee verdienen…. als ze alles gratis weggaven……

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.