Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

venster met wachten en website op achtergrond

Anoniem
blackhawkdesign
2 antwoorden
 • Hallo,

  Ik wil graag een code waarmee ik het volgende kan krijgen:
  zodra je naar de pagina gaat bijv. site.nl krijg je eerst een venster met een verduisterde achtergrond. (soort lightbox met text). direct bij het laden, dus niet eerst op link klikken.

  In dit venster word afgeteld van 20 seconden naar 0 en bij 0 is het mogelijk om op de ok knop te klikken (hiervoor niet) en dan sluit het venster en opent de website. ipv 20 seconden wachten moet het ook mogelijk zijn om op een link te klikken (bijv. een link naar advertentie) en ook dan wordt de ok knop vrijgegeven. hierna kan je gewoon op de site surfen.

  Dus kort. Als je de site opent, verschijnt er een venster dat aftelt van 20 naar 0 en als hij bij 0 is, of als er op een link is geklikt wordt de ok knop wordt vrijgegeven. waarmee naar de website kan worden gegaan.

  nog wat links die ik heb gevonden:

  - http://jquery.com/demo/thickbox/# > examples > scroll naar iframed content > demo > open iframe modal.

  - http://www.leejoo.nl/java/websitetools/eerstpopup/eerst_op_link_klikken.htm

  ik hoop dat het lukt.

  PS: het is wel de bedoeling dat tijdens de popup de verduisterde site niet gebruikt kan worden. bijv: http://www.youserials.com/serial/tuneup-utilites/190546, ad-block uit.
 • Als je het zelf wilt proberen zijn hier vast wel mensen die je willen helpen. Script requests zijn echter uit den boze.
  Maar laten we afwachten of er mensen zijn die tips voor je hebben.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.