Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Feedback

Anoniem
daand
5 antwoorden
 • Beste dames en heren,

  Graag zou ik jullie feedback willen op de volgende website, samen met een collega student wordt dit een project van ons.
  Maar ik zou graag jullie feedback willen over de layout, look en feel, structuur.
  Kortom hoe een nieuwe bezoeker van de website deze zou ervaren. Het gaat hierbij om ondernemers in de recreatiewereld (campings, bungalowparken, etc).

  Ik ben benieuwd.
  Alvast bedankt in ieder geval voor het kijken.

  #Edit, ik ben nog met de invulling bezig, dus niet alle pagina's zijn ingevuld of af.
 • Ff snel, ziet er op zich goed uit, maar wat me meteen opviel was het plaatje onder de header. Die ververst veel te snel, is wel heel hoog en de animatie is twee keer leuk maar daarna is die veel te afleidend.

  Misschien komt het omdat dit niet mijn branche is maar wat de pakketten precies inhouden en wat het verschil is tussen de pakketten is een beetje onduidelijk.
  Ook; de interesse en de contact pagina verschillen zo weinig dat ik die zou combineren.
  Het viel me ook op dat de pagina's redelijk lang duren om te laden, dat ligt mogelijk aan de hoeveelheid HTTP requests (55 in totaal!) en de maat (ruim 700kB).

  Aanvulling: 367kB aan scripts (21 stuks)…echt? jQuery wordt 2 keer geladen. En allerlei scripts die niet op de pagina worden gebruikt, zelfde geld voor de CSS…285kB aan slyle sheets (26! stuks)…
  De theme waar deze blijkbaar op gebaseert is (http://dice.bringthepixel.com/) is al behoorlijk script rijk maar dat was blijkbaar nog niet genoeg.
 • op animaties zit de gemiddelde ondernemer niet te wachten, tenzij die op zoek is naar een bedrijf voor animaties op zijn website…
  die eerste pagina komt mij veel te rommelig over. je hoofdpagina moet in één oogopslag duidelijkheid verschaffen, zeker voor lieden die zakelijk op zoek zijn.
  beperk die pagina eens tot de kop en de "band" van "beste ondernemer" tot en met de vier x lees verder. wat daaronder komt zit ook al in de menubalk immers.

  datzelfde geldt denk ik ook voor de volgende paginaas: de foto neemt het hele beeld in beslag… dat is aardig voor sites met een artistieke ambitie, maar dat is niet je doelgroep.

  3 "contactpaginaas" is inderdaad erg veel van het goede…..
 • 1)
  even over de contact pagina (http://www.entertainmentwereld.nl/contact)
  ieder input-veld heeft een geel ster als versiering,
  maar de verplichte velden worden door witte sterren gemarkeerd.

  Zelf had ik die gele sterren weggelaten om verwarring te voorkomen,
  en zou ik toch ergens vertellen wat de witte sterren betekenen.

  2)
  Waarom de 2 verschillende contact formulieren?
  Je hebt Contact feedback, vragen en opmerkingen
  en je hebt Neem contact op.
  Ik zou die 2 samenvoegen in één formulier.
 • Bedankt mensen,

  Hoe verlaag ik het aantal http scripts dan (wordpress theme)
  Ik ga kijken hoe ik de formulieren kan verbeteren.
  Ik zal kijken hoe ik de voorpagina duidelijker kan krijgen wat het precies is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.