Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Rekensommen in php ?

Anoniem
pannemanski
6 antwoorden
 • Iets wat ik nog niet direkt heb gevonden.

  Kan ik (simpele) rekensommen maken met php ?

  Groet, Pannemanski
 • Ja.

  - Bas
 • Mooi

  Google php berekeningen ?

  Groet, pannemanski
 • [quote:9b26522e25="pannemanski"]Google php berekeningen ?[/quote:9b26522e25]Ik geloof niet dat ik deze reactie begrijp, kan je die toelichten?

  - Bas
 • Ik begreep uit je reactie dat ik zelf eerst maar verder op zoek moest.
  Eerst zelf kijken en dan vragen, dat begreep ik er uit.
  Zoeken heb ik ook verder gedaan en meer info gekregen dat het kan.
  De vraag is eigenlijk, als ik een veld met een bepaalde waarde heb in de MySql dbase, kan ik daarmee dan een ander veld mbv een berekening vullen.
  Dat lukt me dan nog niet.

  Groet, Pannemanski
 • [quote:e2698e8517="pannemanski"]Ik begreep uit je reactie dat ik zelf eerst maar verder op zoek moest.[/quote:e2698e8517]Mijn reactie bevat een link.
  [quote:e2698e8517="pannemanski"]Eerst zelf kijken en dan vragen, dat begreep ik er uit.[/quote:e2698e8517]Dat is wel hoe het forum hier werkt, maar het is aan de moderators, niet aan mij, om dat te "handhaven".
  [quote:e2698e8517="pannemanski"]De vraag is eigenlijk, als ik een veld met een bepaalde waarde heb in de MySql dbase, kan ik daarmee dan een ander veld mbv een berekening vullen.
  Dat lukt me dan nog niet.[/quote:e2698e8517]Als ik jou was zou ik de link die ik je in een ander topic gaf goed lezen. Daar staat alles in wat je de komende jaren moet en wil weten over PHP. Zoals je nu te werk gaat lijkt me een frustrerende manier die veel tijd kost, terwijl je die tijd ook kunt steken in blijvende kennis waardoor je heel snel zelf deze triviale dingen zult kunnen. De basis van PHP is niet moeilijk, in een week kun je genoeg leren om simpele berekeningen, simpele dynamische pagina's en simpele database-bewerkingen uit te voeren. Dus nog een keer: Practical PHP Programming.

  - Bas

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.