Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Luxe log-in forum

Anoniem
roel-online
14 antwoorden
 • Hallo allemaal ik ben op zoek naar een script voor een forum waabij een gebruiker kan inloggen (met w8woord en gebruikersnaam). Voor de bezoeker en/of ingelogte leden moet de naam van de afzender niet te zien zijn. Voor echter de beheerders moeten deze gebruikersnamen wel te zien zijn en moeten gebruikers verwijderd kunnen worden als ze beledigende berichten plaatsen. Weet iemand hier een goed script voor? Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen op dit geweldige forum.

  Roel
 • Op http://www.hotscript.com staan er genoeg.
 • Sorry Bill, maar op http://www.hotscripts.com kan ik helemaal niets vinden. Kan niet eiamdn mij gewoon een code geven of een exacte url waar ik zo'n forum van kan downloaden? Ik w8 op jullie reacties!

  Roel
 • [quote:c8eb70ef42]
  Op 22-02-2002 9:54, schreef roel-online:
  Hallo allemaal ik ben op zoek naar een script voor een forum waabij een gebruiker kan inloggen (met w8woord en gebruikersnaam). Voor de bezoeker en/of ingelogte leden moet de naam van de afzender niet te zien zijn. Voor echter de beheerders moeten deze gebruikersnamen wel te zien zijn en moeten gebruikers verwijderd kunnen worden als ze beledigende berichten plaatsen. Weet iemand hier een goed script voor? Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen op dit geweldige forum.

  Roel

  [/quote:c8eb70ef42]

  phpBB forum aanschaffen misschien? (BTW: In bijna elk forum moet je inloggen. )
  :grin:
 • Bij elk Forum moet je meestal inloggen.
  Ikonboard is een goede maar ook YaBB kan er mee door.
 • Ja yaBB kan er inderdaad mee door maar is niet echt geweldig. Dit phpBB forum is eigenlijk helemaal te gek! Als ik dit forum nou eens ergens kon krijgen! Wie-o-wie helpt me verder?

  Roel
 • Kijk onder aan de pagina!!! (Dit kan ik niet begrijpen)
 • Ja, je hebt gelijk Dilbert! Stom, stom, stom dat ik niet ff verder gekeken heb! Maar eenmaal op de site van phpBB aanbeland ben ik nog niet echt veel verder. Ik heb het eerste bestand van de pagina 'download' gedownload en gewinzipt. Maar na het uitpakken heb ik allemaal bestandjes die ik niet kan openen. Het zijn bestandjes met de extentie .php. Hoe moet ik nu verder? Enne kunnen jullie het anders zelf een keer proberen? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

  Groetjes,

  Roel
 • Misschien handig als je dit eerst effe leest
  http://www.phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=54
  http://www.phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=22
  http://www.phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=18
  http://www.phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=29
 • Hi blackboarder, inderdaad goeie artikels maar hoe ik npu die bestandjes moet openenen? Daar ben ik nog steeds niet achter. Ik zag net op de computertotaal-website dat er een heel php-pakket is te downloaden! Helaas internet ik via een laptop en kan/mag ik niets op deze laptop installeren. Op de pc waar dat wel mag zit tijdelijk geen internet dus ik kan alleen met een floppie heen en weer maar dat bestandje van computertotaal is ongeveer 8 MB! Gelukkig heb ik een goeie vriend met een cd-rewriter die dat ff voor me op cd kan zetten! Maar nu wilde ik eigenlijk ff vragen wie er ervaring heeft met dat pakketje van C!T? Dus kan jij mij verder helpen, plaats ff een bericht!

  Roel
 • die .php files kan je gewoon openen met een text editor.

 • Bedankt blackboarder, nu kan ik ze openen maar wat moet ik doen om dit forum online te krijgen? Moet ik gewoon deze bestandje ongewijzigd op de server zetten? Want zoals je merkt ben ik een echte beginner met php.

  Roel
 • zal wel een ergens een readme bij zitten daar staat precies in wat je moet doen…
 • roel, als je beginner bent, dan zou ik eerst aan aantal andere php-foefjes uitproberen. Een klein stuje text of iets dergelijks. Kijk zeker even op:

  http://www.phpfreakz.nl/

  voor handigheidjes.

  Suk6 :wink:

  P.S Zelf gebruik ik Wordpad om PHP scripts te editten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.