Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

zoekmachine

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Ik zou graag een zoekmachine op mijn site willen plaatsen (OS win95, webserver Xitami), ik heb dit reeds geprobeerd met swish-e maar ik krijg dit niet aan de praat. CGI-scripts worden gedownload ipv uitgevoerd, ondanks het feit dat ik een Perl interpreter geïnstalleerd heb. Onder DOS werkt het allemaal prima, wanneer ik het echter vanuit de website probeer, gaat deze het script dus downloaden. Is er een eenvoudiger oplossing (met of zonder swish-e) ?!
  • Wanneer je server-side scripting wil gebruiken zal je altijd bij je webserver-software moeten aangeven welke interpreter er moet worden gebruikt bij het parsen van de file. Dus daar ontkom je niet aan (tenzij je een preinstalled package ergens vandaan kan halen).

    Je geeft aan dat je de perl interpreter (activeperl?) hebt geinstalleerd, maar heb je ook alle instellingen van de xitami nagelopen? Eventueel een reinstall van het geheel?

    Het moet iig werken. Het is al een hele tijd geleden, maar ik heb het wel ooit werkend gehad (geen idee overigens wat ik destijds allemaal had ingesteld :wink:).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.