Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

hulp bij het maken van een bestelformulier

Anoniem
teacher
5 antwoorden
 • Hallo,

  Zijn hier nog mensen die mij zouden willen helpen bij het maken van een bestel formulier? Ik ben een begineling, en ik vind hier alleen uitleg als het formulier al bijna klaar is maar nog niet helemaal goed werk. Maar ik zoek hulp vanaf het begin. Ik gebruik Golive 5, is dat handig hiervoor of kan ik beter met een andere editor zo'n formulier maken?

  alvast bedankt,

  Erwin
 • Maar wat voor een hulp wil je hebben dan? Loop je tegen een concreet probleem aan? Zo ja post die dan ff, dan kunnen we daarmee helpen.
 • Ik heb nog geen idee waarmee je moet beginnen. :oops: Ik zie het zo voor me: je hebt je product en daar achter kan je kiezen voor het aantal dat je wil bestellen. Bij deze site hebben ze het er erg goed uitzien vind ik: http://www.bodyfood.nl/ maar hoe krijg je het voorelkaar dat het produckt dat je in je wagentje stop later op het bestel formulier komt te staan? maat je daar al rekening mee gaan houden voor dat je aan de opmaak begint? Hopelijk ben ik duidelijk genoeg, ik wil graag zo'n formulier maken maar hoe begin ik? :-?
 • Heb je de beschikking over php / asp, of moet het met javascript gebeuren? Kan er een database aan, of moet het zonder database?
 • Denk dat je beter eens kunt kijken naar een e-commerce script. Met een form alleen ben je er echt niet.

  http://hotscripts.com/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.