Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

meerdere personen op 1 inlogsite?

Anoniem
_Erwin_
4 antwoorden
 • Hoi.. wie kan mij vertellen hoe dit werk? :-?

  Ik heb 1 site met een link inlog, hier "moeten" meerdere personen op inloggen maar naar het inloggen moeten ze aan de hand van de loginnaam en password op een eigen stukje site komen. Maar nu snap ik niet waar de inlog link naar moet verwijzen? naar een site met een scripje die de gebruikers naar de goeie site stuurd of is dit een link naar php of iets? :(
 • De loginlink - zoals je 'm noemt - moet verwijzen naar een pagina waar iemand zijn gebruikersnaam en wachtwoord kan invoeren. Vervolgens moet deze persoon op een knop drukken om ingelogd te worden. Dit zal in de meeste gevallen afgehandeld worden door een server-side scripttaal zoals PHP, ASP of Perl.

  - Basje.
 • Misschien heb ik het niet zo goed uitgelegd.

  Het inloggen gaat goed maar naar het inloggen, zit ik vast :-( een inlog link naar een mapje gaat goed maar ze moeten niet allemaal naar het zelfde mapje :-( weet iemand hoe het scrip heet of waar je mee moet beginnen? ik weet dus niet hoe ik het moet afhandelen na het inloggen.
 • In PHP kan je de inlognaam van een gebruiker vrij makkelijk opvragen. Afhankelijk van hoe je het wachtwoord en de gebruikersnaam hebt opgeslagen - bijv in cookies - vraag je deze op een bepaalde manier op en kan je de gebruiker automatisch naar een map laten gaan door het gebruik van een header.

  - Basje.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.