Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

foutmeling jscript:object wordt verwacht

Anoniem
teacher
3 antwoorden
 • Hallo,
  Na een nieuwe installatie van XP krijg ik op een aantal websites (o.a. tweakers.net 10-talle foutmeldingen die bij foutopsporing alle dezelfde melding geven: jscript:object wordt verwacht (object expected)
  Moet ik beveiligingsinstellingen wijzigen of een javascript ergens vandaan halen?
 • Waarschijnlijk is het gewoon een fout van de makers van de site. Ik weet niet of je dezelfde foutmeldingen ook al kreeg toen je nog IE 5.5 of eerder gebruikte, maar het lijkt me sterk dat dit probleem bij jou ligt.

  Bij Tweakers.net krijg ik met Netscape 7 bijvoorbeeld de volgende fout (een paar keer):[quote:a88dfb79de]Error: uncaught exception: [Exception… "Component returned failure code: 0x80004001 (NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED) [nsIEditorShell.GetSelectedOrParentTableElement]" nsresult: "0x80004001 (NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED)" location: "JS frame :: chrome://editor/content/editor.js :: goUpdateTableMenuItems :: line 2463" data: no][/quote:a88dfb79de]Je kan er dus eigenlijk niets aan doen.

  - Bas.

  [edit]
  Bij nader inzien lijkt dit een specifieke NS fout te zijn, maar volgens mij wel ten gevolgen van een fout in de JavaScript, aangezien het een quote is uit de JavaScript Console.
  [/edit]
 • Ik denk toch dat het aan mijn PC ligt, op m'n werk heb ik IE 5 en geen problemen met deze site.
  Ik heb net SP 1 van IE 6 geinstalleerd, maar dit biedt geen soelaas.
  Ik heb bij internet opties de foutopsporing in scripts uitgeschakeld, nu krijg ik niet meer die onderbrekingen, maar nog wel de gele driehoekjes, en delen van de betreffende site's blijven onzichtbaar

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.