Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

hoe Excel bestand openen in site zonder open/opslaan vraag

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik probeer een Excel bestand via mijn site openen. Op zich is het geen probleem, maar ik zou willen dat de standaard vraag openen of opslaan of annuleren [u:f844d274a3]niet[/u:f844d274a3] verschijnt, maar gewoon meteen opent. Het liefst in een venster waar geen knoppen van de verkenner o.i.d. zichtbaar zijn. Nauurlijk mogen de schuifbalken wel aanwezig zijn.
  Het is wel de bedoeling in dat bestand te kunnen werken.

  Hoe krijg ik dit voor elkaar ? Ik ben een beginneling dus geen onnodig moeilijke termen gebruiken alsutblieft. (behalve commando's e.d.) :wink:
 • [quote:8f1303b04b="Marty Le Roy"]Hallo,

  Ik probeer een Excel bestand via mijn site openen. Op zich is het geen probleem, maar ik zou willen dat de standaard vraag openen of opslaan of annuleren [u:8f1303b04b]niet[/u:8f1303b04b] verschijnt, maar gewoon meteen opent. Het liefst in een venster waar geen knoppen van de verkenner o.i.d. zichtbaar zijn. Nauurlijk mogen de schuifbalken wel aanwezig zijn.
  Het is wel de bedoeling in dat bestand te kunnen werken.

  Hoe krijg ik dit voor elkaar ? Ik ben een beginneling dus geen onnodig moeilijke termen gebruiken alsutblieft. (behalve commando's e.d.) :wink:[/quote:8f1303b04b]
  Tja, onnodig moeilijke termen. Het is maar wat je moeilijk vindt natuurlijk en bovendien kan je wat bijlezen over eventuele 'moeilijke' termen, ben je meteen geen beginneling meer.

  Om terug te komen op je vraag: ik denk dat je hier wel wat meer info moet kunnen halen. Ik heb het verhaal niet doorgelezen, maar als het niet klopt heb je ongetwijfeld een heleboel termen bijgeleerd waar je op verder kan zoeken ;)
 • :D
  Ja met moeilijke termen bedoelde ik dus dat je er niet vanuit moet gaan dat ik alles zou snappen.

  Ik ben wel een beginneling met homepages/sites maar voor de rest ga ik al een stukkie langer mee. :lol:
 • die link graag nog eens goed svp. Het lukt niet. :cry:
 • http://ppewww.ph.gla.ac.uk/~flavell/www/content-type.html

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.