Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

PHPBB en de email functie

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Sinds een aantal dagen heb ik op mijn eigen server (thuis) een nieuw forum. namelijk PHPBB2, aangezien ik deze het mooist vind. Maar ik heb er een probleem mee. Ik wil graag in het forum de PM (private message) functie gebruiken en de e-mail functie. Maar nu het volgende:

  Als men een PM invult en op OK drukt om te versturen krijgt men een foutmelding te voorduren, maar het bericht word wel degelijk verstuurt.
  Dit geld helaas weer niet voor de email functie want daar krijg ik een foutmelding en word het bericht niet verstuurt. Dus deze heb ik maar uitgezet zodat er nu het standaard mail programma word geopent.

  Maar weet iemand hoe ik het vervelende fout melding bericht weg kan krijgen en dat phpbb gewoon bericht dat het verstuurt is.

  De foutmelding is meestal:


 • sommigen foutmeldingen kun je wegkrijgen door een @ voor de functie te zetten die de foutmelding veroorzaakt bij unlink @unlink
  dat werkte bij mij wel misschien dat dit je probleem oplost
 • [quote:29748e5940="B00TjE"]sommigen foutmeldingen kun je wegkrijgen door een @ voor de functie te zetten die de foutmelding veroorzaakt bij unlink @unlink
  dat werkte bij mij wel misschien dat dit je probleem oplost[/quote:29748e5940]

  Waar moet ik dat @'tje dan zetten als dit de betreffende regel 225 is:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.