Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Agenda op web, raadplegen met i-mode?

Anoniem
Defreeze
4 antwoorden
 • Ik wil eigenlijk mijn agenda op internet zetten om hem dan te kunnen raadplegen met mijn i-mode. Is dat erg ingewikkeld? Heb ik daarvoor php nodig? Kan ik php op elke website draaien? Of bestaan er kant en klare oplossingen voor zoiets?
  Bij voorbaat dank voor een reactie.
 • Hoe maak ik een i-mode site

  Succes.
 • Jaja, heel leuk! Maar de vraag is niet hoe maak ik een i-mode site, maar hoe ik een agenda-applicatie bouw of anderszins daaraan kom, die dan vervolgens met een i-mode toestel te raadplegen is.
  Groet.
 • Hoe je een agenda applicatie bouwt? Stel eerst je functionele wensen en eisen samen en ga op basis daarvan aan de slag.
  Of je dan PHP nodig hebt of een willekeurige andere scriptingtaal is dus afhankelijk van de functionele zaken die je in de eerste stap hebt opgesteld.

  PHP kan niet op elke website draaien. De webserver moet hiervoor geconfigureerd zijn.

  Of er kant en klaar oplossingen zijn? Ongetwijfeld. Via www.hotscripts.com moet in ieder geval al wel een aantal agenda scripts te vinden zijn. Of ze dan ook meteen multi-channeling zijn durf ik te betwijfelen.

  Ombouwen van een bestaand script kan. De HTML output zal je moeten omzetten naar output die je i-mode begrijpt. Of dat moeilijk is? Dat kan je denk ik beter zelf inschatten.

  Zo genoeg info?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.