Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Bestanden Downloaden van een netwerk

Venzent
8 antwoorden
 • Hallo ik heb een programmatje voor het downloaden van een andere computer (kopier2.16). Dit werkt echter niet altijd, is er ook een programma waarbij dat wel goed werkt?

  Ik download van een netwerk…
 • Need more input….

  Oftewel geef iets meer gedetailleerde info. Waar kan ik info vinden over dat kopier programma. Wat bedoel je met downloaden van een andere computer? Bedoel je via FTP of anders? En wat bedoel je met netwerk? En gaat dit nog via internet?
 • Ik wil iets van het UT netwerk (in enschede) downloaden, maar ik zit niet op de campus en wil dus via een ADSL lijn iets van het netwerk downloaden.
 • Heb je toegang daartoe?.
  gaat dat middels FTP?.
  Gaat het middels HTTP?.
  Gaat het middels News?.
  Waarom niet gewoon copy-paste?.
  Heb je toegang middels Microsoft Networking?.
  Gebruiken ze VPN?.

  WEES WAT DUIDELIJKER !!!!!!
 • My thoughts exactly…
 • oke sorry zo'n super verstand heb ik er nou ook weer niet van.
  Ik heb er toegang tot, als je copy en paste gebruikt dan kan je niet opslaan en een andere keer verder kopieren (als de ander bv. offline gaat) verder weet ik alleen dat als ik iets opzoek, kan ik dat in een "Deze computer" venster openen en zie ik daar de inhoud van de map (adres is het IP adres gevolgd door de mappen op zijn/haar harde schijf…
 • [quote:c4824a8346="fresia"]oke sorry zo'n super verstand heb ik er nou ook weer niet van.
  Ik heb er toegang tot, als je copy en paste gebruikt dan kan je niet opslaan en een andere keer verder kopieren (als de ander bv. offline gaat) verder weet ik alleen dat als ik iets opzoek, kan ik dat in een "Deze computer" venster openen en zie ik daar de inhoud van de map (adres is het IP adres gevolgd door de mappen op zijn/haar harde schijf…[/quote:c4824a8346]
  Dan kan je toch de bestanden gewoon lokaal kopieren, dus copy en vervolgens pasten (plakken) op je eigen schijf.
 • Dat kan dus wel, je hebt dan alleen 2 problemen. Mijn netwerksnelheid wordt dan volledig opgevreten (normaal internetten is niet meer mogelijk) en als die ander dan offline gaat dan ben je alles kwijt, je kunt dan op een later tijdstip niet meer resumen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.