Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

ADSL+zakelijke webspace

3 antwoorden
  • Voor een 2 mansbedrijfje ben ik op zoek naar een adsl provider waarbij het toegestaan is om zakelijke inhoud op de webspace te zetten. Aangezien het bedrijfje slechts klein is hebben we niet bepaald een zakelijk pakket nodig die bij veel hogere bedragen beginnen (100 euro minimaal) en ook SLA's e.d. zijn redelijk overbodig. Gezocht wordt dus naar een ISP van rond de 50 a 60 euro per maand. (de optie apart adsl apart hosting ken ik, maar gezien het feit dat dit bedrijf klein is zou minder facturering, etc. erg fijn zijn ;))
  • ....schijnt een moeilijke vraag te zijn :( heb eindelijk wat gevonden: 6.3 XS4ALL biedt klanten de mogelijkheid een homepage te openen. XS4ALL stelt hiertoe beperkte schrijfruimte beschikbaar. Bij exploitatie van een commerciële homepage of website, [b:b4c759452d]ter discretie[/b:b4c759452d] van XS4ALL te bepalen, zijn daarvoor vastgestelde additionele vergoedingen verschuldigd. Indien XS4ALL in opdracht van een klant een homepage of website ontwerpt, berusten alle intellectuele eigendomsrechten terzake van die homepage of website bij XS4ALL. ....iemand idee hoe ik dat ter discretie me moet voorstellen? we hebben gewoon een een informatieve site over wat logistieke producten nix verkopen via internet oid
  • Ik denk dat je het aan XS4ALL moet voorleggen en dat zij bepalen of ze dat vinden kunnen. Heeft denk met name te maken met de verwachte drukte (bandbreedte op hun server) en of het geen handeltje is wat wellicht niet in de haak is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.