Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Verbinding maken achter router?

6 antwoorden
  • Ik heb pas geleden PC Anywhere op mijn PC geinstalleerd. Ik heb lang geprobeerd, maar ik kan vanuit mijn werklocatie geen verbinding krijgen met mijn PC. Dit komt volgens mij omdat ik met de thuis PC achter een router zit (IP adres: 192.168.168.250). Ik heb de firewall enz. op de router uitgeschakeld. Weet iemand misschien hoe ik verbinding kan maken met mijn pc die zich achter de router bevind?
  • 192.x is je "interne" IP. Weet je ook je externe IP? t.
  • Ja, het IP dat ik in het thuisnetwerk heb is 192.168.168.254 (intranet). Het IP adres dat ik buiten het thuisnetwerk heb (internet) is: 217.120.63.65
  • dsu dan maak je verbinding met je externe IP. Weet je router ook dat hij dingen van buitenaf moet doorsluizen? t.
  • [quote:36bff79509="teacher"]dsu dan maak je verbinding met je externe IP. Weet je router ook dat hij dingen van buitenaf moet doorsluizen? t.[/quote:36bff79509] Eerlijk gezegd weet ik dit niet. Er bestaat dus wel een optie die ervoor zorgd dat iets word doorgesluisd naar mijn pc?
  • [quote:5a5ed9ce89="The_Sniper"][quote:5a5ed9ce89="teacher"]dsu dan maak je verbinding met je externe IP. Weet je router ook dat hij dingen van buitenaf moet doorsluizen? t.[/quote:5a5ed9ce89] Eerlijk gezegd weet ik dit niet. Er bestaat dus wel een optie die ervoor zorgd dat iets word doorgesluisd naar mijn pc?[/quote:5a5ed9ce89] Ja, je moet op de router de poorten doorsluizen (mappen) naar de pc achter de router die PCAnywhere gebruikt. Ik denk dat je op [url=http://help.broadviewnet.net/support/nat-pcanywhere.htm]deze[/url] site wel je oplossing kan vinden.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.