Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Vrije schijfruimte server zien?

4 antwoorden
  • Ik heb mijn website op de webruimte geplaatst die ik bij mijn account kreeg. Nu kan ik op geen enkele manier uitgevogeld krijgen hoe ik kan zien hoeveel schijfruimte ik nog heb (van de 25 MB) of hoeveel ik al in gebruik heb. Om files te uploaden gebruik ik ACE FTP. Bij 'properties' van de hoofdmap krijg ik iig niets te zien dat mij wijzer maakt. Iemand een idee?
  • Indien je een controlpannel bij je host heb zit er waarschijnlijk ook een file-manager bij en/of statistieken. Bij 1 van de 2 (of beide) kun je dit waarschijnlijk zien. Geen controlpannel? Even je webhost maillen/bellen.
  • Dit is een vraag waar ik ook wel eens nieuwsgierig ben naar het antwoord. Brandweerman geeft een heel goede tip, maar wat te doen als je alleen FTP hebt? In WS-FTP LE kan ik geen tool daarvoor ontdekken. Jan de Boer Edit: Zonder telefoontjes naar de webhost dus.
  • Ik heb ook geen tool of controlpanel. Bellen wil ik eigenlijk niet doen, want dan komen ze erachter dat ik sowieso meer ruimte gebruik (nu al zeker 30 mb) dan de gratis 5 mb :) Maar niemand dus een oplossing?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.