Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Planet eigenhomepage

6 antwoorden
  • Een vriend van me heeft een eigenwebsite aangevraagd bij planet, maar waar kan hij uploaden?
  • Met een FTP-client.Die kan je wel downloaden bij download.com. Zoek op FlashFXP.Dan moet je de provider gegevens invullen en je hebt verbinding.Zoek anders eens iemand die je kent die een website heeft, en een keer langs wil komen.
  • Verplaatst van "Webdesign" naar "Communicatie & hosting".
  • Thnx, die FTP zat ik ook aan te denken, maar omdat overal waar ík een site bouw wel je op die site de files kan uploaden dus ik ging er eigenlijk vanuit dat dat bij planet ook zou kunnen, maar blijkbaar zuigt planet. Dan zal ik bij hem wel ff een FTP server downloaden. Thnx.
  • [quote:6c2f677573="maarten144"]Thnx, die FTP zat ik ook aan te denken, maar omdat overal waar ík een site bouw wel je op die site de files kan uploaden dus ik ging er eigenlijk vanuit dat dat bij planet ook zou kunnen, maar blijkbaar zuigt planet. Dan zal ik bij hem wel ff een FTP server downloaden. Thnx.[/quote:6c2f677573] Planet zuigt niet hoor, waarschijnlijk zal meer dan 90% van de webhosting providers geen tools meeleveren voor het plaatsen van je site (ik bedoel daarmee online tools). Jij hebt waarschijnlijk dan ook zelf sites voor beginners, die geen idee hebben hoe zoiets normaal werkt (no offence).
  • Week nie, dat interreseert me ook niet, ik maak ze met HTML en uploaden doe ik met FTP of als het kan online. Maar die kennis is wel een noob en ik wil niet de hele tijd met hem bezig zijn, daarom vroeg ik me af of ie het kon uploaden bij planet (wat nog steeds zuigt 8) ) maar jah dat wordt FTP'en.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.