Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Internet valt steeds weg, hulp gevraagd svp?

4 antwoorden
  • Beste collega computerfreaks. Als ik een minuut op internet ben , krijg ik volgend venster : Het systeem wordt afgeslote door NT Autoritijs system Remote procedure Call RPC service onverwachts is gestopt. Na 1 minuut is de internetverbinding verbroken. Ik heb gescand met Norton a.v.2004 , en hij kon geen virus vinden. Wie kan mij svp vertellen wat ik moet doen in dit geval? En hoe ik het probleem kan oplossen. Mijn e-mailadres is: g.willems@tiscali.nl Bij voorbaat heel hartelijk dank. Met vriendelijke groeten.
  • Blaster update ophalen. Tijdens het aflsuiten naar start- uitvoeren- shutdown -a intypen dan blaster virus ophalen. misschien dat dat het is daniel
  • Ouder bericht van me een btje veranderd... :wink: Scan na updaten van je virusscanner je computer op virussen, gebruik anders een online scanner, deze moeten het evt. Blaster-virus herkennen. Ga dan naar bv. [url=http://www.virusalert.nl]VirusAlert[/url], daar zoek je op de naam van het virus die je hebt gevonden en zie je bij de verwijder instructies dat je dat je een progje kunt downloaden. Deze verwijdert het virus... Daarna moet je zorgen dat het lek in Windows gedicht is, met [url=http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2354406c-c5b6-44ac-9532-3de40f69c074&displaylang=nl]deze[/url] update. Oja, als je iet hier vraagt hoeft niemand je te mailen, is niet zo veilig ook :wink:
  • K heb het virus ook op mn pc... word er echt gek van. In het begin had ik gelijk de removal tool van Symantec gedownload, maar deze vond gek genoeg geen Blastervirus. ([URL]http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html[/URL] ) k werd er echt gek van dat de pc steeds afsloot, dus heb k de hele pc maar geformateerd. Na het formateren bleek het virus nog steeds op de computer te staan, dus na een scan met de removal tool bleek het virus nu ineens wel op de pc te staan. Werd netjes verwijderd en weg met de problemen. Windows gelijk geupdate, wat erg handig is. Check dan ook in het vervolg om de zoveel tijd ff of er nieuwe windows updates zijn: [URL]www.windowsupdate.com[/URL] .

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.