Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

remote desktop

6 antwoorden
  • Al een tijdje via start -> alle progamma's -> Bureau-accessoires -> Communicatie -> Verbinding met extern bureaublad om toegang te krijgen tot de desktop van een andere pc. Elke keer komt er de fout dat ik geen verbinding met die computer kan maken. Wie weet hoe dit komt en heeft hier een oplossing voor? Misschien een ander progamma? Ik gebruik Windows XP Home Edition.
  • [url=http://www.radmin.nl/]Remote admin[/url] (kost geld dacht ik) [url=http://www.tightvnc.com/]TightVNC Software [/url] Dacht ik gratis
  • Achterhalen waardoor die fout komt. Zit een Firewall wellicht in de weg? Eventueel: kijk eens in de logboeken van XP naar eventuele fouten (configuratiescherm\systeembeheer\logboeken\systeem; in het rechter scherm zie je rode rondjes met een wit kruisje). Als je daarop dubbelklikt krijg je details te zien over de foutmelding. Post.
  • iemand ervaring met het proggama Access Remote PC 4.3???
  • [quote:8f0c60f3d4="Menniemaster"]Al een tijdje via start -> alle progamma's -> Bureau-accessoires -> Communicatie -> Verbinding met extern bureaublad om toegang te krijgen tot de desktop van een andere pc. Elke keer komt er de fout dat ik geen verbinding met die computer kan maken. Wie weet hoe dit komt en heeft hier een oplossing voor? Misschien een ander progamma? Ik gebruik Windows XP Home Edition.[/quote:8f0c60f3d4] De standaard Externe verbinding van XP werkt alleen met de XPpro versie, je zal toch een ander programma moeten gebruiken zoals eerder is aan gegeven zoals vcn.
  • [quote:991c3d12ea="Menniemaster"]Al een tijdje via start -> alle progamma's -> Bureau-accessoires -> Communicatie -> Verbinding met extern bureaublad om toegang te krijgen tot de desktop van een andere pc. Elke keer komt er de fout dat ik geen verbinding met die computer kan maken. Wie weet hoe dit komt en heeft hier een oplossing voor? Misschien een ander progamma? Ik gebruik Windows XP Home Edition.[/quote:991c3d12ea] De standaard Externe verbinding van XP werkt alleen met de XPpro versie, je zal toch een ander programma moeten gebruiken zoals eerder is aan gegeven zoals vcn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.