Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Hotmail

4 antwoorden
  • Zo hier en daar repareer ik pc's en bij mij buren heb ik een probleem gevonden waar ik niet uit komt. Ze hebben sinds een paar dagen ADSL en kunnen niet bij hotmail komen. Internet doet het, msn ook maar als ik naar www.hotmail.com ga dan krijg ik dit te zien: De browser wordt niet ondersteund Microsoft@ .NET passport ondersteunt deze webbrowser niet meer. Werk de webbrowser bij naar Microsoft Internet Explorer 4.0 of hoger, of Netscape Naviagor 4.08 of hoger. Hieruit maak op dat de internet explorer te oud is, ik gegeken maar er stond gewoon 5.5 op, voor de zekerheid geupdate naar 6.0 maar daarmee is het probleem nog niet opgelost. Wat nu???
  • (Sygate) Firewall geïnstalleerd?
  • ehm, nee dat nog niet, dat was ik wel van plan om bij hun te gaan doen maar omdat dit probleem nog niet opgelost was wachtte ik nog ff met de firewall. Maar kan het daar aan liggen dat er geen firewall op staat?
  • meerdere redenen ... hotmail wil nogal erg graag zien dat MS IE wordt gebruikt .. laat jij je firewall dus te sterk prive gegevens blokken ... kan hotmail niet meer zien dat je IE 5.5 of hoger gebruikt ... doordat je fw dat tegenhoudt hetzelfde verhaal met de cookies voor het inloggen ... Overigens staat bij mi alles uit qua info doorgeven en handmatig laat ik dan servers als die van hotmail, panda en MS toe die info toch te krijgen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.