Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

mail verzenden met OE 6.0

9 antwoorden
  • Ben ten einde raad. Bij het verzenden van mail krijg ik de foutmelding 0X800CCC0F. Forums doorzocht, oplossingen dat het aan Norton ligt geprobeerd, geen resultaat. Pingen van smtp.wanadoo werkt. Mail versturen als "kaal"tekstbestand, geen probleem. (zowel naar mezelf als naar hotmail) Zodra er een bijlage bijzit (310kb) krijg ik bovengenoemde foutmelding. Timeout bij OE staat op 5 minuten, Norton is uitgeschakeld. Draai verder geen firewall, alleen in speedtouch 510. (Geen idee hoe je deze kunt configureren). Poorten staan allemaal op stealth. help... :oops:
  • Mag je van je provider wel bijlages (met die grootte) versturen?
  • Ik geloof dat wanadoo geen problemen heeft met 310 kb, lijkt me :lol: Heb er vroeger nooit problemen mee gehad iig.
  • [quote:49ca277e4e="turbo-pascal"]Mag je van je provider wel bijlages (met die grootte) versturen?[/quote:49ca277e4e]ik verstuur regelmatig bestanden die rond de 1 mb zijn zonder problemen bij wanadoo
  • is dit misschien de oplossing voor je : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;nl;329918
  • Na een zinderende (voetbal)avond geprobeerd dit op te lossen, en ik heb het idee dat dit wel eens de oplossing zou kunnen zijn. Echter, ik heb geen idee hoe ik bij mijn alcatel speedtouch 510 de MTU settings kan veranderen. De help functie biedt geen oplossing en nergens in de instellingen kom ik dit tegen. Kan iemand mij op weg helpen?
  • ga eerst via je webbrowser naar de speedtouch toe standaard staat die ingesteld op adres 10.0.0.138 klik aan de linkerkant op advanced en daarna op diagnostics als je dan op het kopje IP staat dan kun je zien waar de MTU nu op ingesteld staat is dat 1500 dan is dat in principe goed en moet je de waarde in je eigen computer veranderen wat je kan doen met een programma als system mechanic daar zit een optie in om de MTU te veranderen. anders moet je dat doen door instellingen in het register te veranderen alleen dat is niet aan te bevelen
  • Ok, Dank voor jullie reacties. Heb alweer veel geleerd. Echter het volgende, ik heb DrTCP gebruikt om MTU settings te veranderen, maar geen effect. Zet modem uit, verander MTU, modem aan. Doe hetzelfde, maar reset pc, doe nogmaals hetzelfde en zet pc uit en na 30 sec weer aan. In alle gevallen blijft de MTU setting op 1500 staan, hoewel DrTCP zegt dat de config is aangepast. Ergo, kan nog steeds geen mail verzenden. Heb geprobeerd om MTU van 1500 naar 1100/1350/900/1750/2000 te wijzigen. Dit schiet niet op zo. Frustratieniveau neemt grote vormen aan :evil:
  • als de MTU op 1500 staat zou het geen probleem moeten geven dus maar even verder gezocht bij microsoft en de volgende link gevonden is wel in het engels : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;813514#appliesto heb je hier misschien wat aan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.