Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Emails komen zowat niet meer door?

4 antwoorden
  • Goeiendag, ik gebruik al een paar weekjes pocomail, en dat bevalt me best goed en het ziet er ook goed uit. Aangezien ik een hotmail acount heb moet ik een hotmail popper gebruiken zodat ik wel kan ontvangen en kan versturen aangezien dat programma hotmail niet ondersteund. Maar vanaf een weekje geleden doet hij opeens heel raar. Ik krijg alles gewoon nog perfect binnen, alleen mailtjes die ik verstuur, komen gewoon simpel weg niet aan, of een dag later. Ik heb het meerdere keren getest door een mailtje naar mezelf te sturen, maar dat komt dan savonds, of zelfs pas de volgende dag binnen ? :-? Kan iemand mij misschien helpen? Dit is precies de reden waarvoor ik een andere mailclient heb genomen aangezien hij dit bij incredimail precies hetzelfde deed. Ik ben verhuist 2 maanden geleden, en we zitten bij xs4all, en hebben de snelste verbinding, adsl Fast. Alvast heel erg bedankt :(
  • Lijkt mij een probleem dat bij de provider ligt (bij de smtp server) en niet bij je email client. Heb je al eens een ping gedaan naar je smtp server? Hoeveel ms geeft dit?
  • Nee, niet gedaan? hoe doe ik dat? :oops: edit: Mn moeder krijgt hier op haar pc gewoon wel alles binnen, en mailt ook gewoon?
  • open een dos-box en tik: ping smtp.jouwprovider.nl <ENTER>

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.