Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

E-mail programma als standaard instellen

Moos
6 antwoorden
 • Outlook express staat als standaard e-mail programma ingesteld, maar tijdens opstarten komt windows met de vraag om outlook als standaard e-mail programma in te stellen omdat er nog geen standaard e-mail programma is????
  Hoe zorg ik er voor dat ik deze waarschuwing niet meer krijg en Outlook Express mijn standaard e-mail programma blijft.?
  Alvast bedankt,
  Moos
 • Rechtsclick op de IE [b:6717c00960]E[/b:6717c00960] op je desktop en ga naar Eigenschappen - Programma's. Stel onder E-mail OE in en besluit met [OK].
 • OK bedankt, dat is een, en dan nu als ik dat direct in mijn register wil instellen, want dat kan ook nog, dacht ik, toch?
 • Waarom in je registry gaan zitten spitten wanneer het met een paar mouseclicks geregeld is?
  Ask Google.
 • Omdat OE standaard ingesteld staat maar tijdens opstarten vraagt de computer om instellingen van Outlook omdat er geen e-mail programma standaard ingesteld staat.
  Dus wil ik even in het register kijken wat daar staat ingesteld maar dan moet je even weten waar en ik kan het niet (meer) vinden.
 • die paar mouseclicks die hierboven beschreven staan, zorgen er (als het goed is) juist voor dat het registerop dit punt wordt aangepast…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.