Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Domein koppelen aan bestaande host

4 antwoorden
  • ik heb sinds vandaag een domeinnaam gekocht zonder hosting. Nu wil ik graag mijn domeinnaam koppelen aan mijn bestaande host. dus nu heb ik op een server: http://mijnnaam.provider.com/ en dat ie nu de links achter de site zet dus dat ik "virtueel" kan browsen met mn domeinnaam, bijv. http://www.mijnnaam.com/images ipv http://mijnnaam.provider.com dit is toch mogelijk? waar moet ik dit instellen? thx,
  • volgens mij zoek je dit: http://www.zoneedit.com/
  • deze mensen vragen er geld voor, is er niet een manier waarop ik het zelf handmatig ik kan stellen? bijv met de cpanel van mn hosting en het wijzigen van een nameserver of DNS? kan iemand mij vertellen of helpen hoe ik het zelf kan doen?
  • [quote:d8eae76d5b="Plopoog"]deze mensen vragen er geld voor, is er niet een manier waarop ik het zelf handmatig ik kan stellen? bijv met de cpanel van mn hosting en het wijzigen van een nameserver of DNS? kan iemand mij vertellen of helpen hoe ik het zelf kan doen?[/quote:d8eae76d5b] je kan de nameserver wel wijzigen naar een andere, maar dan staat jow domein nog steeds niet ín de DNS, of je moet er zelf een gaan draaien. Overigens snap ik niet hoe je erbij komt dat zoneedit geld kost. de eerste 5 domeinen kosten je helemaal niets, daarna 40 dollar per jaar. t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.