Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

probleem met het versturen van een e-mail naar EEN persoon

Anoniem
strangerke
13 antwoorden
 • hey , ik heb een prob. met thunderbird 0.7.3. Alles werkt normaal , alleen kan ik een bepaalde persoon geen enkele e-mail sturen (hij ontvangt niets van mij , wel van andere mensen) voor de rest werkt alles normaal en kan ik alles ontvangen en versturen . Waar kan dit aan liggen ? of heeft het iets te maken met mijn of zijn instellingen ?
 • niet allemaal tegelijk he , ik kan niet bijhouden met de reacties te lezen :-? :lol: :lol:
  weet er echt niemand wat het prob zou kunnen zijn ?
 • misschien ligt het aan zijn instellingen: zou denken dat hij je geblokkeerd heeft
 • nee, dat dacht ik eerst ook, maar hij heeft mij niet geblokkeerd (er is bij hem niets geblokkeerd). We hebben altijd e-mails kunnen versturen en ontvangen en plots was dat gedaan , we konden alletwee niets meer van elkaar ontvangen . Ondertussen kan ik (soms) wel weer zijn berichten ontvangen , maar hij nog altijd niets van mij :( ook niet via hotmail .
  Kan het mss aan de provider liggen ?
 • zo te zien weet hier ook niemand een oplossing voor mijn probke :-? :cry:
  of mss toch nog iemand enige suggesties ? :roll:
 • ik maakte zoiets een keer mee in contact met een verzekeringsmaatschappij waar in ijltempo dingen moesten worden uitgewisseld. dat kwam maar niet over, ondanks correcte adresseringen enzo.
  het bleek toen dat de server die moest ontvangen op een of andere manier bij planet (toen mijn provider) geblokkeerd was.
  m.a.w.: kun je wel anderen bij de server van je vriend bereiken via jouw provider? en kan je vriend mails van anderen bij jouw provider wel ontvangen?
  of: klaag eens bij je provider als dit zo duidelijk bij één adres gebeurt.
 • hmm..

  kan je eens kijken of je kan versturen via een proxy?

  t,
 • ik kan iedereen berichten sturen , 't is alleen die ene persoon die niets ontvangt .
  En hoe doe je dat (via proxy) ? :oops: :oops:
 • Is bij het omschakelen van je oude naar je nieuwe mailprog en bij het overzetten van je adresboek niet per ongeluk een klein foutje in het mail-adres van je vriend geslopen?

  Jim
 • nee, nee hij heeft meerdere adressen maar ik kom nergens binnen :o alleen als ik via mijn gmail adres naar zijn gmail adres stuur krijgt hij mijn berichten , als ik via thunderbird of outlook ga krijgt hij niets :-?
 • en, zitten al die adressen bij dezelfde provider?
  zoja, zie mijn vorig bericht.
  zonee, dan raak ik overvraagd…
 • yep, die e-mailadressen van hem waar hij niets van mij ontvangt zitten allemaal bij dezelfde provider :-? maar bij welke provider zou dan iets geblokkeerd zijn , bij mij of bij hem ?
 • eerst maar eens je eigen provider porren!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.