Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

.tk problemen?

"G"
7 antwoorden
  • Beste mensen,

    Ik heb sinds een aantal dagen een probleem met mijn .tk site. Hij laadt hem wel maar laat niks zien. Als ik dan in de source code kijk zie ik in de frameset dat ie een extra pagina opent, en een pop-up (maar dat is normaal voor .tk adressen)

    Kijk zelf maar even in de source van http://www.nongetjie.tk

    Als je kijkt zie je onderaan een soort tweede vensters, dit doet de browser ook bij andere .tk adressen. Bijvoorbeeld http://www.flamencosite.tk
    Eigenlijk wordt er een browservenster in een browservenster geopend.

    Het rare is alleen dat ook als ik het niet via mijn .tk site doe maar rechtstreeks op het ip adres http://80.60.184.224 dat het ook niet werkt.

    Iemand die weet wat er aan de hand is?
  • Je geeft het onderwerp de titel "TK problemen", en vervolgens geef je zelf al aan dat daar het probleem niet ligt:
    [i:f13e668f33]"Het rare is alleen dat ook als ik het niet via mijn .tk site doe maar rechtstreeks op het ip adres http://80.60.184.224 dat het ook niet werkt"[/i:f13e668f33]

    Het ip adres: is dat het adres van je thuisserver oid? Heb je wijzigingen aangebracht in je firewall of router / netwerk?
  • Nou, het probleem ligt ook gedeeltelijk bij de .tk sites volgens mij, kijk maar eens in de source code van mijn site, hij gooit er een empty frame in, eigenlijk een nieuw browservenster, dat zie je onderop ook.

    Ik heb trouwens van de week Norton Antivirus verwijderd, en Free-AV (antivir) geinstalleerd http://www.free-av.com

    Virusscanners hebben er toch niks mee te maken neem ik aan?
  • [quote:9b815f6f04]
    C:\Documents and Settings\Leon>ping http://80.60.184.224
    Ping-aanvraag kan host http://80.60.184.224 niet vinden. Controleer de naam en probeer het opnieuw.
    [/quote:9b815f6f04]


    tja….
  • [quote:be22b003cd="teacher"]tja….[/quote:be22b003cd]
    Exact ;)
  • Aan 'tsja' heb ik natuurlijk niet zo veel… 80.60.184.224 bestaat dus blijkbaar niet? Raar want ik heb dat als vast ip van planet. Ik heb ipconfig al geprobeerd maar dat ziet 'cmd' niet als geldige bewerking.
  • Even uitvogelen waarom dit fout gaat:

    [code:1:0926ed1473]
    =================================================
    === VisualRoute report on 9-dec-2004 16:00:27 ===
    =================================================

    Rapport voor 80.60.184.224 [ip503cb8e0.speed.planet.nl]

    Analyse: IP packets gaan verloren voorbij netwerk "HN-Plus" bij hop 7. Er is onvoldoende cached informatie om het volgende netwerk bij hop 8. te bepalen

    ———————————————————————————————————————————————–
    | Hop | %Verlies | IP Adres | Node Naam | Lokatie | Tzone | ms | Grafiek | Netwerk |
    ———————————————————————————————————————————————–
    | 0 | | 10.0.0.152 | *****-xs4all-nl.lan | … | | | | (prive gebruik) |
    | 1 | | 10.0.0.138 | **********.lan | … | | 2 | x—– | (prive gebruik) |
    | 2 | | 195.190.249.4 | - | ?(Netherlands) | +01:00 | 8 | x | KPN Internet Operator |
    | 3 | | 194.109.5.189 | 42.ge-1-0-1.xr2.d12.xs4all.net | ?(Netherlands) | +01:00 | 9 | x- | XS4ALL PPP /30 Router subnets |
    | 4 | | 194.109.5.14 | 0.so-7-0-0.xr1.tc2.xs4all.net | ?(Netherlands) | +01:00 | 10 | x- | XS4ALL PPP /30 Router subnets |
    | 5 | | 195.69.144.84 | iawxsrt-m6-bb14b.wxs.nl | - | | 10 | x | AMS-IX peering LANs |
    | 6 | | 213.75.1.29 | iawxsrt-dc2-bb21b.wxs.nl | - | | 10 | x | HN-Plus |
    | 7 | | 213.75.1.6 | nl-asd-dc2-fsip-pe20.wxs.nl | - | | 13 | x——– | HN-Plus |
    | … | | | | | | | | |
    | ? | | 80.60.184.224 | ip503cb8e0.speed.planet.nl | ?(Netherlands) | +01:00 | | | ADSL5 |
    ———————————————————————————————————————————————–
    Roundtrip time naar 213.75.1.6, gemiddeld = 13ms, min = 10ms, max = 59ms – 9-dec-2004 16:00:27
    [/code:1:0926ed1473]

    firewall?
    bellen met helpdesk?

    t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.